30. mar 2011 15:45
mamamia je napisal/a: |
hren lahko uporabiš svež, lahko tudi tistega iz kozarčka. mamamia |
V trgovini videvam nariban hren, samo hren, v kozarčku. Kozarček je 212ml, trebušast.
rimljanka
30. mar 2011 15:45
mamamia je napisal/a: |
hren lahko uporabiš svež, lahko tudi tistega iz kozarčka. mamamia |
V trgovini videvam nariban hren, samo hren, v kozarčku. Kozarček je 212ml, trebušast.
rimljankaneznan uporabnik
30. mar 2011 15:46
Vendelina, kaj misliš ono veliko metlico plastično za rahlo vmešavanje? Saj veš kaj mislim, ono ko se v vmes nega vmešava s tak počasnimi gibi, ko v kakem počasnem posnetku? Je to to?
Hvala
Multivitamin
multivitaminneznan uporabnik
30. mar 2011 16:05
Rimljanka,daj malo reklame pa ti lahko delaš. Kje, v keri štacuni se to konkretno dobi.? A to čist samo naribano sveže, brez solnice vsaj al česa drugega? Tega pa res še nisem zasledil.
Saj ne bo neke škode,če napišeš v keri štacuni majo to. Hvala
Multivitamin
multivitamin
30. mar 2011 16:18
Bi rekla da v skoraj vsaki trgovini od kategorije supermarketa naprej, ne glede na trgovsko znamko.
Tudi sama kupujem različne hrene - samega, z jabolki, s smetano ... pa doma potem dopolnim po trenutnem navdihu.
Mamamia
mamamia
30. mar 2011 16:19
multivitamin je napisal/a: |
Vendelina, kaj misliš ono veliko metlico plastično za rahlo vmešavanje? Saj veš kaj mislim, ono ko se v vmes nega vmešava s tak počasnimi gibi, ko v kakem počasnem posnetku? Je to to? Hvala
Multivitamin
|
Ko boš stepel smetano, je odvzemi kakšni dve, tri jušne žlice in tem trem žlicam primešaj hren. Potem pa to mešanico narahlo vmešaj v preostalo smetano z lopatko, prav tako, kakor če pripravljaš kakšno slatko peno ali sufle.
nolaneznan uporabnik
30. mar 2011 16:25
Superca Nola, hvala. Saj nekak tak sem predvideval vsaj,da bi naj šlo. Ker tega res še nisem sam delal, sem najprej mislo,da to mora bit tako vmešavanje z ono metlico, ko za sufle.
Kar se pa hrena tiče, res ne vem. Jaz videvam samo v kozarcih z jabolki,smetano in še marsičem. Nisem pa še zasledil,da bi samo riban hren meli v kozarcu, brez kakršnihkoli dodatkov. Bom res moral it oči past v trgovino.
Hvala vam za nasvete.
Multivitamin
multivitamin
30. mar 2011 16:55
MV, pa na koga se lahko bolj zaneseš kot na nas kulinaričarke na tem portalu?
Mamamia
mamamianeznan uporabnik
30. mar 2011 17:07
Saj vem. Zarad tega sprašujem. Sicer redko. Ampak, ko kaj res nimam pojma pa vprašam. Tenks.
Multivitamin
multivitamin
30. mar 2011 17:47
multivitamin je napisal/a: |
Kar se pa hrena tiče, res ne vem. Jaz videvam samo v kozarcih z jabolki,smetano in še marsičem. Nisem pa še zasledil,da bi samo riban hren meli v kozarcu, brez kakršnihkoli dodatkov. Bom res moral it oči past v trgovino. multivitamin |
Saj lahko povem, v Spar trgovini, najbrž v marsikateri. Nisem nikoli pogledala od blizu, ker mi pač ni težko naribati korenine hrena,če ga potrebujem takega; samo videvam ga, naribanega, v kozarcu. Bi rekla, da je sam. Malo poglej naokoli po hladilnih vitrinah.
rimljankaneznan uporabnik
30. mar 2011 18:01
Hvala Rimljanka. Redno v Špar hodim, sem vse vrste že videl. Tega pa priznam, res nikoli.
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Zdrobovi ocvrtki s pomakami