neznan uporabnik
28. mar 2011 17:01
Hehe Janis,dobra si. Ma jaz razmišlaj in razmišljam. Me vse to malo pelje v ono smer, da bi Ančica zelo rada slišala potrditev,da je to okej.
Saj vendar ma dobrega tipa, on ma okej službo,stanovanje,lušn je baje tud. Skratka perfect match. Pol pa je tak poreden,da mu je dolgčas pa peca. Ona pa preverja lojalnost. Mogoče pa on namerno peca, da bi videl, koliko mu zaupa. Ali mu skrivaj brska po zgodovini interneta, še huje po telefonu sms, ko se on tušira al je pač odsoten. Ker jaz bi se vprašal mogoče, koliko je on tebi brskal po tvojem telefonu. Ne glede na sms in njih vsebino? Ali ima mogoče občutek,da si posesivna? Ljubosumna izven mej normale?
Ker je tako,da praviš kako je vse super. Samo moti te to brskanje njegovo. Kaj pa, če ma fetiš na to? Saj ni nujno,da vsako internetno pecanje pomeni tudi dejansko varanje. Lahko,da ga pač to rajca. In ne boš verjela, če se sama malo sprehodiš po teh straneh, kaj vse ljudi rajca. Pa nikol ponavadi ne pride do dejanj. Včasih so ble revije, danes je internet. Je pa skrajno nefer do partnerja,da brskaš po njegovi pošti. Če že to počneš mu povej kaj si naredila. In mene prav zanima, kako bo reagiral.
Zvestoba se žal dobesedno ne deli do groba. Kaj ti nikol nisi kakega opazovala kje v prisotnosti partnerja? Čist resno. Nikdar? In si kaj pohotnega mislila poleg?
Multivitamin
multivitamin