21. mar 2011 18:21
Meni so daleč najboljše tortice v Dulcis v BTC-ju, sladoleda pa skoraj ne jem - od tistega, ki sem ga poskusila je bil pa najboljši v Rustiki. aby
21. mar 2011 18:21
Meni so daleč najboljše tortice v Dulcis v BTC-ju, sladoleda pa skoraj ne jem - od tistega, ki sem ga poskusila je bil pa najboljši v Rustiki. aby
21. mar 2011 18:25
Sladoled definitivno najboljši v slaščičarni Cacao v Portorožu (temna čokolada z malino ) ali pa v Karameli v Piranu. V skrajni sili, če se mi ne da čez pol Slovenije pa tudi v Rustiki v Cityparku v LJ.......za ostale sladice pa pojma nimam, ker mi ne gredo ravno po grlu . Ninja24
21. mar 2011 18:51
V Cacao-tu v Portorožu imajo res dobre sladolede in veliiiko izbire. Vsaj poleti. Najboljši po mojem mnenju pa je orehov sladoled s figovim prelivom (oz. marmelado, ne vem kako se točno reče). Pride že v kompletu. Can not wait for summer! ;) Eleanor
21. mar 2011 19:03
Cacao v Portorožu, definitivno In še namig: kar se tiče sladoleda, so imeli veliko izbire že za 8. februar, tako da kar pogumno na obisk MancaS
21. mar 2011 19:28
Sladoled je najboljši v Semiču.
Atina
21. mar 2011 21:07
violy je napisal/a: |
Tortice, sladoled, kolački...jaz pa na dieti violy |
Pa jo prekini .... se splača. Saj poznaš tisto: Grešiti je človeško, občutek pa božanski ...
mamamia
mamamia
21. mar 2011 21:58
Moje najljubše so pa v Pomurju :)
Pannacotta v slaščičarni Tamara v Radencih je kot bi se znašel v nebesih (menda je tudi njihov sladoled zelo dober, a ne bi vedela, ker vedno jem pannacotto ).
Ledeni veter in gibanica v kavarni Sladke Sanje v Moravskih toplicah.
Ledeni veter v slaščičarni v Lendavi (pri pošti, imena si nisem zapomnila).
tjas
21. mar 2011 22:03
aaa kako sem lahko pozabila na sladko jamo - zupančičeva jama. najboljši jagodni sladoled imajo. kot da bi bile same zdrobljene sladke jagode... mmmmmm
www.mojalbum.com/naredilaana
21. mar 2011 22:59
No, moram še enkrat spomniti na blejske kremšnite - obvezno v Kazini.
Pa čokoladna torta s pistacijami brez moke v hotelu Prisank v Kranjski gori.
Ostale v ožjem izboru bom šla pa še enkrat probat, preden se odločim
Nasja
22. mar 2011 6:57
Zame je najbojši sladoled pri Marjanci v Vipavi, kot je napisala tudi že Loni. So ravno pred nekaj dnevi otvorili letošnjo sladoledno sezono. Njami. MargotKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganske palačinke
Miklavževi parkeljni