21. mar 2011 17:45
moji doma so rekli, da so moje torte daleč najboljše, za sladoled pa dam 100 točk za Nejca iz Celja londonska rezina
21. mar 2011 17:45
moji doma so rekli, da so moje torte daleč najboljše, za sladoled pa dam 100 točk za Nejca iz Celja londonska rezina
21. mar 2011 18:08
Lolita v centru LJ! <3 :) pa beli čaj za zravn ^^ http://www.facebook.com/fizzimizzi
21. mar 2011 18:21
Meni so daleč najboljše tortice v Dulcis v BTC-ju, sladoleda pa skoraj ne jem - od tistega, ki sem ga poskusila je bil pa najboljši v Rustiki. aby
21. mar 2011 18:25
Sladoled definitivno najboljši v slaščičarni Cacao v Portorožu (temna čokolada z malino ) ali pa v Karameli v Piranu. V skrajni sili, če se mi ne da čez pol Slovenije pa tudi v Rustiki v Cityparku v LJ.......za ostale sladice pa pojma nimam, ker mi ne gredo ravno po grlu . Ninja24
21. mar 2011 18:51
V Cacao-tu v Portorožu imajo res dobre sladolede in veliiiko izbire. Vsaj poleti. Najboljši po mojem mnenju pa je orehov sladoled s figovim prelivom (oz. marmelado, ne vem kako se točno reče). Pride že v kompletu. Can not wait for summer! ;) Eleanor
21. mar 2011 19:03
Cacao v Portorožu, definitivno In še namig: kar se tiče sladoleda, so imeli veliko izbire že za 8. februar, tako da kar pogumno na obisk MancaS
21. mar 2011 19:28
Sladoled je najboljši v Semiču.
Atina
21. mar 2011 21:07
violy je napisal/a: |
Tortice, sladoled, kolački...jaz pa na dieti violy |
Pa jo prekini .... se splača. Saj poznaš tisto: Grešiti je človeško, občutek pa božanski ...
mamamia
mamamia
21. mar 2011 21:58
Moje najljubše so pa v Pomurju :)
Pannacotta v slaščičarni Tamara v Radencih je kot bi se znašel v nebesih (menda je tudi njihov sladoled zelo dober, a ne bi vedela, ker vedno jem pannacotto ).
Ledeni veter in gibanica v kavarni Sladke Sanje v Moravskih toplicah.
Ledeni veter v slaščičarni v Lendavi (pri pošti, imena si nisem zapomnila).
tjas
21. mar 2011 22:03
aaa kako sem lahko pozabila na sladko jamo - zupančičeva jama. najboljši jagodni sladoled imajo. kot da bi bile same zdrobljene sladke jagode... mmmmmm
www.mojalbum.com/naredilaanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Lazanja iz palačink