21. mar 2011 23:14
Japaja, to je lepo. Sicer se ne strinjaš z nekom, ampak si sposobna pohvaliti, če ti je všeč. In to se mi zdi pošteno in primerno. Tega manjka pri nas v Sloveniji.
naor
21. mar 2011 23:14
Japaja, to je lepo. Sicer se ne strinjaš z nekom, ampak si sposobna pohvaliti, če ti je všeč. In to se mi zdi pošteno in primerno. Tega manjka pri nas v Sloveniji.
naor
4. jun 2014 15:48
Evo, obujam temo.
Viktorji bodo letos v Mariboru. Ker so mnogi v šoku, da se tako elitna prireditev seli v Maribor (mimogrede, raziskava kaže, da 65 odstotkov Ljubljančanov še nikdar ni bilo v Mariboru), so v MAriboru pripravili kratek vodič:
evo linka:
mamamia
4. jun 2014 17:46
eta
5. jun 2014 5:32
Uf, hrabro!!!
marjja
5. jun 2014 12:54
Z velikim veseljem in nasmehom na ustih sem prebrala "navodila" kako in kaj po totem Mariboru..bravo avtorju..
Vrtejbenka
5. jun 2014 13:29
mamamia je napisal/a: |
Evo, obujam temo. ...Ker so mnogi v šoku, da se tako elitna prireditev seli v Maribor ... |
Darling, v stavku si pozabila uporabiti narekovaje. In sedaj se pa res bojim, da bodo, po udaru "slo-estradnega-cvetobera" v Mariboru začeli upravičeno govoriti o tem, da jih Lj. zafrkava. Danes sem malo žleht
Vendelina jr.
5. jun 2014 23:02
Mi v Mb že vemo, kako in kaj ...
Ja, res, pri "elitni" manjkajo narekovaji ...
mamamia
6. jun 2014 14:09
Bravo! Poklon avtorju in iskrivim v širokosrčen humor zavitim resnicam :)
Tamči
6. jun 2014 15:15
Ja kdo pa sploh še spremlja to bedo od kvazi slovenskih zvezd in zvezdnikov ?
hedonist
7. jun 2014 13:59
Dragi hedonist, letos jo bodo v MB
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Carbonara s krompirjevimi tortelini