Mene pa zanima ,če ima katera knjižico,ki je bila priložena reviji ANJA-mufini,ne vem točnega naslova,če jo proda ali mogoče lahko skenira,sem jo zgrešila v prodaji.Hvala in lp
marjeta10
Mene pa zanima ,če ima katera knjižico,ki je bila priložena reviji ANJA-mufini,ne vem točnega naslova,če jo proda ali mogoče lahko skenira,sem jo zgrešila v prodaji.Hvala in lp
marjeta10
19. mar 2011 22:34
Mogoče pride kaj prav tole: Mafini - slastni recepti za majhne dobrote. kafetarca foto blogec:Sovica Oka
20. mar 2011 11:35
Najlepša hvala obema, bom oboje izkoristila in imela dve knjižice!
lp
marjeta10
20. mar 2011 17:30
Drugače pa se ,da to knjižico kupiti tudi v interšparu,vsaj v Celju.Sem jo videla pri izdelkih za peko ,cena je ista,knjižic pa je več različnih.
kriznana
21. mar 2011 19:31
preveri zs tejča
21. mar 2011 20:09
Mogoče pa bi stopila v knjižnico in pogledala,če ti bodo recepti sploh všeč.V naši knjižnici jo imajo,recepti pa so se mi zdeli malo eksotični.Jaz si moram recept ,ki mi je všeč,prepisati v zvezek,drugače potem iščem po vseh knjigah in knjižicah. drejkaa
21. mar 2011 23:08
Tejča,kam se je izgubil zs,ga nisem prejela.
lp
marjeta10
22. mar 2011 7:02
Mislim,da sem jaz dobila zs namenjen tebi Marjeta,vendar bi bila tudi jaz vesela receptov.
Tejča ,če si pri volji mi jih prosim pošlji ,e-mail sem ti pa že poslala
Hvala
kriznanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Ajdovi svaljki s kislo repo