Je že kdo bil v Mariboru v restavraciji "Toti rotovž", kjer imajo tudi tajsko kuhinjo? Mogoče kje drugje v Sloveniji tudi ponujajo tajsko hrano?
Bila sem na Tajskem in bi želela podoživeti čarobne okuse njihovih jedi.
Lp, Tanja
Je že kdo bil v Mariboru v restavraciji "Toti rotovž", kjer imajo tudi tajsko kuhinjo? Mogoče kje drugje v Sloveniji tudi ponujajo tajsko hrano?
Bila sem na Tajskem in bi želela podoživeti čarobne okuse njihovih jedi.
Lp, Tanja
20. nov 2003 7:44
V knjigi Marinke Pečjak "Kuharska umetnost Azije" (DZS, 1977) dobite 12 receptov za najbolj znane tajske jedi, ki si jih lahko pripravite sami. Knjiga je že zdavnej razprodana, včasih pa se še dobi v antikvariatu v Ljubljani. Vprašajte tudi knjižnice. V.P.
21. nov 2003 14:28
Na žalost v knjižnicah po celi Sloveniji obstaja samo en izvod, ki pa je žal nedostopen za izposojo ali vpogled. Dvomim, da bi dobila vse sestavine, ki so navedene v receptih. Vseeno hvala. G. Vid, imate vi mogoče to knjigo? Ga. Marinka Pečjak! Pomagajte! Lp, Tanja
21. nov 2003 17:59
Če Vam naredim kopije tajskih receptov, zraven pa še dodam trgovino v Celovcu kjer imajo popolnoma vse začimbe, a bo šlo.? Potrebujem točen naslov. MarinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušene školjke s pivom na sredozemski način
Polnjene gobe