6. feb 2012 18:28
rimljanka, očitno sploh nisi prebrala, kaj sprašuje petrah87. Zanima jo recept oz. napotki za pripravo limonine kreme/paste.
s0ncek*
6. feb 2012 18:28
rimljanka, očitno sploh nisi prebrala, kaj sprašuje petrah87. Zanima jo recept oz. napotki za pripravo limonine kreme/paste.
s0ncek*
6. feb 2012 19:38
Saj ga je dobila. Kje je problem?
krpa
6. feb 2012 20:04
Eni smo pač zmotljivi, sem pač po pomoti in v hitenju ter želji, da bi pomagala, po pomoti dodala link na prvo vprašanje v temi. Da ne bo zgražanj, sem napačen odgovor zbrisala. Stran, ki sem jo navedla, tako ali tako ne potrebuje dodatne reklame.
rimljanka
7. feb 2012 14:42
Kje se pa kupi grški jogurt?
dididala
7. feb 2012 15:06
Didilala, saj ni treba kupovati ravno grškega, jaz ga lepo zamenjam s tistim navadnim trdim v lončku, s 3,5% maščobe, potem pa na krpo in cedilo za kakih par ur in se bo naredil lep sirček.
Sweetie
8. feb 2012 4:49
Tak jogurtov sirček pa malo skute pa po potrebi če je pregosto še malo mleka je tudi odličen nadev za sirov burek.
l.p.
tedyka
8. feb 2012 23:58
petrah87
Tudi jaz sem gledala omenjeno oddajo in sem si napisala po spominu (seveda ko sem si pobrisala sline :) ).
Allora:
1 skodelica in pol sladkorja
220g masla
Lupina 1 limone
Sok 6 limon
sladkor in maslo ter limonino lupino kuhamo nad vodno paro
Razžvrkljamo 4 jajca in vmešamo v kremo, 3-5 minut da se zgosti. Ko s prstom potegnemo po kuhalnici in se pozna črta pomeni, da je narejeno in odcedimo v kozarce za marmelado in shranimo.
Aja za jajca pa nisem sigurna, če so bila 4 ali več.
Drugače pa na njeni spletni strani ni tega recepta.
Lep dan še naprej,
Vesna.
Vesna1AKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna pita s kokosom
Sadne rezine s slivami