8. mar 2011 19:14
Ste morda poskusili krvavice z nutello? Mmmmmmmmmmmm
Živi s srcem, ne z glavo.
8. mar 2011 19:14
Ste morda poskusili krvavice z nutello? Mmmmmmmmmmmm
Živi s srcem, ne z glavo.
8. mar 2011 19:19
Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha....(čeprav se skuha iz ne najboljših delov mesa )
lp
cervus
8. mar 2011 19:22
Pa smo očitno spet pri kuhanju juhe.........
rimljanka
8. mar 2011 19:56
anamarija1 je napisal/a: | ||
Ha,ha, ooooooooooo, sem že mislila, da je kaj hujšega. Sej tudi v krvavicah damo take dele, ki je boljše, da ne mislimo katere, in jih obožujem! |
Imaš prav! Če jemo parklje, ušesa in še marsikaj, potem sama kvaliteta mesa ni problem. Dejstvo je, da jih mesarji ne jedo! Meni to več ali manj zadošča in se sploh ne sprašujem, kaj je in kaj ni notri.
Glede različnih mnenj o raznih dodatkih, je pa možno, da so pogledi res precej odvisni od stopnje dezinformiranosti posameznika.
Nutela: Vsekakor mora povsod na debelo pisat, da sladkor redi. Tako se bo lahko nekaj prihranilo pri splošni izobrazbi in še poraba sladkorja bo padla. Zadnje je strašno pomembno. Sploh zdaj, ko so ljubljeni bruseljski modreci zašutrali trg sladkorja v EU.
LP
Sergej
Sporočilo je spremenil(a) Sergej C dne 08. 2011 19:57
8. mar 2011 20:24
Joj, skoraj me je kap, ne me tko strašit, no. Če jo niso prepovedali do danes, jo tudi zdaj ne bodo. Še dobro, da je novica stara skoraj eno leto .
Lp, Asja
8. mar 2011 20:34
jaz pa nisem mogla verjet, ko sem prebrala tole: http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/america izgleda, da bi res morali na veliko in široko napisat na takšne izdelke, da cuker redi. kdo pri zdravi pameti bi mislil, da je evrokrem hranljiv in zdrav, ljubi bog pa ne me narobe razumet, niti približno ne obsojam tega, da mame dajejo nutello svojim otrokom..ampak vsakemu oglasu pa tudi ni treba verjet..če v reklami rečejo, da je zdravo, bo pa že res, a ne? ravno tako res, kot reklama, v kateri pravijo, da njihova margarina znižuje holesterol. ja, kaj pa še. ljudje s(m)o vedno bolj naivni pri nasedanju spretnim oglaševalcem. NaturensGalleri
8. mar 2011 21:33
masters je napisal/a: | ||
|
8. mar 2011 21:42
Lahko pošlješ me zanima. Čeprav, kar smo do zdaj govorili na predavanjih imajo predavatelji enako mnenje kot jaz. Pa tudi študije, ki sem jih bral pritrjujejo moji misli. Vseeno mi pošlji, če imaš. Bom z veseljem prebral. masters
8. mar 2011 22:05
pozejdon je napisal/a: |
Tako se žal ne morem strinjati s tabo, da aspartam ni škodljiv, če vem kako na organizem vpliva količina aspartama, ki ga je na primer v eni sami žvečilki. pozejdon |
Zakaj pa na ZS, napiši tukaj - nas je več, ki nas to zanima
Nasja
8. mar 2011 22:40
pozejdon je napisal/a: |
Sama imam doktorat iz kemije in vem kaj govorim. pozejdon |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Azijska solata s kozicami