8. mar 2011 15:16
Ah, jaz pa sem prav vesela, da jo moj mali suhec rad je, sploh kadarkoli je bolan mu najbolj prija. Mi smo s cukrom gor zrasli, tako da tem malim ne bo nič škodilo. Bolj me skrbijo hrenovke, meso in ostale packarije...
8. mar 2011 15:16
Ah, jaz pa sem prav vesela, da jo moj mali suhec rad je, sploh kadarkoli je bolan mu najbolj prija. Mi smo s cukrom gor zrasli, tako da tem malim ne bo nič škodilo. Bolj me skrbijo hrenovke, meso in ostale packarije...
8. mar 2011 15:59
če bojo ukinili nutello, se bo pač našel nek nadomestek, tako kot vedno. evrokremov je na tržišču malo morje. malo je pa čudno, da se kao zaradi vedno več predebelih otrok spravljajo ravno na en določen izdelek..kaj pa hitra hrana, čipsi, pomfrit, itd.? bojo ukinili tudi mcdonaldse? smešni so, če mene vprašate. NaturensGalleri
8. mar 2011 16:08
Absolutno podpiram ukinitev McDonaldsov! :) No, šalo na stran, saj vemo, da ne bo nič iz tega, le dietne Nutelle se bodo pojavile na tržišču. V bistvu super reklamna poteza, po mojem jim že raste prodaja. Me je pa pred kakim mesecem zmrazilo, ko sem v McDonaldsu videla mlado mamico s še ne leto dni starim otročkom, ki je punčko veselo hranila s pomfrijem in koščki hamburgerja. Me je kar zmrazilo. dreamjob
8. mar 2011 16:09
Vsaka stvar v pretiranih količinah škodi Torej jih uživajmo po "pameti". L.P. gerna
8. mar 2011 16:09
zzak1977 je napisal/a: |
[Tole se mi zdi eden boljših ukrepov naše vlade. Škode nobene. Očistimo Slovenijo instant zvarkov, namazov in glavne kraljice ned njimi, Vegete, in naredimo iz nje čisto, nedolžno, gurmansko, podalpsko deželico, kjer bo sleherna brbončica spet našla svoj v zvezdah usojeni naravni okus.
|
Jaz sem za!
JanisJoplin
8. mar 2011 16:13
pozejdon je napisal/a: | ||||
|
8. mar 2011 16:15
Trixi je napisal/a: |
A. Bolj me skrbijo hrenovke, meso in ostale packarije... |
Mi pa smo nori na hrenovke, kaj mi lahko prosim razložiš kaj je narobe z njimi?
Hvala!
Živi s srcem, ne z glavo.
8. mar 2011 16:52
masters je napisal/a: | ||||||
|
8. mar 2011 16:52
@anamarija1; Ja saj vidiš da jo skrbi tudi meso... vse jasno.
Commis débarrasseur
8. mar 2011 16:58
anamarija1 je napisal/a: | ||
Mi pa smo nori na hrenovke, kaj mi lahko prosim razložiš kaj je narobe z njimi? Hvala! Živi s srcem, ne z glavo. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Kitajski rezanci s piščancem