7. jun 2012 9:54
Oliva,
sploh te ne poznam in nič mi ne greš v nos (tudi če bi hotela, ne bi mogla, je sezona cvetnega prahu in je popolnoma zabit). No, pač zdi se mi, da si rahlo nagnjena k pretiravanju, pa se zaradi tega večkrat izgubiš, preden sploh uspeš povedati, kar bi rada (kaj je že s tisto preventivo....???) To zna biti takole v družbi za kavo prav simpatična lastnost. Pa tudi nima nobene zveze z mladostjo, je menda bolj stvar karakterja. Če ti res država pobere pol denarja, potem vsaka ti čast, ker imaš očitno zelo dobre dohodke in ti lahko večina tukaj zavida (meni namreč pobere precej manj - preden začne pobirat, najprej od mojega denarja odšteje en kup prispevkov, zavarovanj (ki jih plačujem zase, ne državi), sindikalno članarino pa menda še neko splošno olajšavo udarijo vse poprek - če torej prav berem davčne izpiske, sem zelo daleč od polovice. Ali je bila to izjava v enakem stilu kot tista, da si morala na faksu vedno znati petkrat več kot fantje, da si sploh dobila pozitivno? Ker če mora poprečen študent za pozitivo znati tam nekje polovico, pa če to množim s 5, moja matematika že odpove (razen če niso fantje znali nič, ti pa petkrat toliko).
Pustimo zdaj to. Zadnji stavek je , ampak prisežem, da ga ne bom komentirala. Pusti mi pa prosim veselje, da me zabava (kolko so pravzaprav zdaj stari tisti, ki so dvajset in več let mlajši od tebe? saj na otroke.... ah, sem že tiho).
Sonja