Mene pa zanima če ve kdo, kje se lahko kupi v Sloveniji tesnilo za kavo iz caffetiera (upam da se tako napiše). Ker dedek že prosi da naj grem v Italijo ponjo ampak jaz mislim da bi se pri nas tudi kje dobilo... Prosim pomagajte
lp Manica
Mene pa zanima če ve kdo, kje se lahko kupi v Sloveniji tesnilo za kavo iz caffetiera (upam da se tako napiše). Ker dedek že prosi da naj grem v Italijo ponjo ampak jaz mislim da bi se pri nas tudi kje dobilo... Prosim pomagajte
lp Manica
8. mar 2011 12:54
Saj se dobi, v trgovinah, kjer prodajajo kafetjere, so navadno nekje blizu, samo vedeti moraš, koliko veliko. Sama jih navadno nabavljam v Intersparu ali v Nami.
Loni Makaroni
8. mar 2011 13:15
v večni večjih marketov visijo med kuhinjskimi pripomočki - vzemi s seboj starega za mero, ne bi smelo biti problemov. Kak mesec nazaj sem ga nabavila v Intersparu. Lep pozdrav, Sonja
8. mar 2011 13:18
Sama kupujem tesnila v Mercator Tehniki. Ponavadi so zraven kafetjer.
Upam, da sem pomagala.
Sporočilo je spremenil(a) girica dne 08. 2011 13:19
8. mar 2011 18:30
Imajo jih tudi v Leclercu.... LP bibaleze
9. mar 2011 21:41
tesnila imajo v eurospinu archi
21. nov 2012 11:54
F0rk,
saj imajo vse kafetiere enaka tesnila, razlikujejo se po velikosti, se pravi po zunanjem in notranjem premeru. To napiši, pa bo mogoče kdo lahko pomagal. Iz slike je pač povsem nemogoče ugotoviti, kako velikega potrebuješ.
Sonja
21. nov 2012 12:04
Sem mislila, da so tesnila različna za navadne kafereri in tiste za indukcijo. Mere na žalost nimam, vem samo, da je za 6 šalčk.
f0rk
21. nov 2012 13:12
vprašaj v cafetino v stari ljubljani. tam imajo od bialettija kafetjere in dodatke
21. nov 2012 20:33
Pred časom so imeli v Hipermercatorju v Šiški na polsicah s kafetjrami tudi različna tesnila in še nekatere druge nadomestne dele. Najlažje je vzeti staro tesnilo in z njim v roki kupovati novega.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Rižek v poletni solati