Ker zivim izven Slovenije in bi rada naredila ajdov strukelj vendar nevem kako se rece ajdova moka na Slovensko
Ajdova moka
19. nov 2003 7:07
Ajdova moka Avena
19. nov 2003 12:10
Verjetno je kuchen mislila Slovasko? jasna
20. nov 2003 15:11
Pozabila sem napisati na nemsko!
20. nov 2003 16:00
ajda=Buchweizen ajdova moka=Buchweizenmehl LP, R.
21. nov 2003 9:14
Ojla, sem danes zjutraj prebrala v Delu, da gredo ajdova moka & co. nazaj na police... Čau, Loni
21. nov 2003 9:44
Loni, nimam Dela pri roki, pa me zanima kaj to pomeni - da niso odkrili škodljivih snovi . Jaz imam doma moko, ki sem jo kupila konec poletja v mlinu v Veržeju, pa kar ne vem kaj bi z njo. LP, Barbara Barbara Žitko Sporočilo je spremenil(a) barb dne 21. nov 2003 09:45:25
21. nov 2003 9:51
Na koroškem večinoma: ajda=Heiden ajdova moka=Heidenmehl Lp! Riko
24. nov 2003 14:04
Barbara! se opravičujem, sem spregledala tvoje vprašanje. Pisalo je nekaj o tem, da je bila vsa pregledana moka, tudi tista, ki so jo začasno dali iz prodaje, neoporečna. Saj tudi večinoma ni izhajala iz tistega mlina. Ni pa bilo direktno rečeno, da bodo dali sto moko nazaj na police. Ker v Drogi so rekli, da iščejo novega dobavitelja za moko, tako da je še ne bo na policah, njihove namreč. Lp Loni
17. nov 2012 11:39
Mi lahko prosim kdo pojasni zakaj se v vseh receptih ajdovi moki primeša še bela? Sem podobno vprašanje že enkrat zastavila pod en recept pa nisem dobila odgovora..
Hvala!
Cinnamon Stick
17. nov 2012 11:57
ker ima gluten
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Mini potičke
Karamelna omaka