3. feb 2015 13:58
MBrando ... ... jaz bi tudi zato, prosim, napiši še kaj vse to je in kako se pripravi .
Mayisa
3. feb 2015 13:58
MBrando ... ... jaz bi tudi zato, prosim, napiši še kaj vse to je in kako se pripravi .
Mayisa
4. feb 2015 8:03
Mayisa. je napisal/a: |
|
4. feb 2015 13:19
MBrando ... njami in hvala ...
Mayisa
4. feb 2015 19:33
včeraj odlična večerja; domači čips (s kožico seveda) s kečapom in majonezo. Malo zdrave hrane se vedno prileže.
Danes za večerjo krvavica in polenta
majaos
5. feb 2015 6:56
majaos je napisal/a: |
včeraj odlična večerja; domači čips (s kožico seveda) s kečapom in majonezo. Malo zdrave hrane se vedno prileže. Danes za večerjo krvavica in polenta
|
5. feb 2015 8:03
Vceraj za vecerjo smo imeli piscancje pleskavice, krompir in zelje - koromac v solati.
Alisea
5. feb 2015 8:21
tudi 1A Alisea.
Pri meni pa same domače dobrote!
Jota "LE MAMAN", umešana jajčka na masti z bučko in čebulo, pola prekajene vratovine + orenk žlica kisle smetane (dodana po fotografiranju) in kečUp s stevijo (ok,ok, tolele je pa edina NEdomača zadeva :D)
5. feb 2015 12:25
Super MrBrando! Mi danes pa bomo imeli filane paprike (iz skrinje) poleg pa kruh in, ce ratajo, cokoladni buhteljni.
Alisea
5. feb 2015 12:30
Ok, kako to izgleda, a vi nimate kosila? Ker drugače mi ni jasno, kako bi lahko človek za večerjo tako obilno jedel...
Vesnuska
5. feb 2015 12:44
V velikem delu sveta, predvsem zahodnega, je glavni obrok dneva večerja, tista opevana kosila v službi so zelo pogosto samo sendvič iz avtomata ali pa vrečka čipsa. Tako da - ja, z lahkoto človek je polnjene paprike za večerjo.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Zeljne krpice