12. sep 2014 6:20
Nekaj lahkega pred spanjem.
12. sep 2014 6:20
Nekaj lahkega pred spanjem.
25. sep 2014 7:27
Nekaj....da neha kruliti;
25. sep 2014 19:08
Rdeča pesa in krompir v solati, mozzarella.
daga
25. sep 2014 20:46
Pri nas topli sendviči in kos torte od včerajšnjega rojstnega dne.
lučica
27. sep 2014 8:13
Pri meni ponovno proteinska omleta + snickers whey šejk!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
11. okt 2014 7:47
Kar pogosto zadnje dni; omleta AMERIKAN STAJL
Drugače pa dostiX golaž, popečena jajčka z ogromno popečene slanine in ocFirkov, popečen sir (tukaj je bil kozji ementaler) in zelenjava v takšni in drugačni obliki...
22. okt 2014 6:53
Ko si lačen si lačen in pol paše puranja bremza , fižol z ocFriki,umešana jajćka na zaseki in popečen TILZIT
23. okt 2014 16:40
Brando, ce se prav spomnim sem zasledila da si na paleo rezimu in ko sem danes naletela na spletno stran spodaj, sem se takoj spomnila nate. Izbor jedi je precejsen, ni ga vraga da se ne bo kaj naslo zate
Sporočilo je spremenil(a) svenska dne 23.okt 2014 16:40
26. okt 2014 6:57
svenska je napisal/a: |
Brando, ce se prav spomnim sem zasledila da si na paleo rezimu in ko sem danes naletela na spletno stran spodaj, sem se takoj spomnila nate. Izbor jedi je precejsen, ni ga vraga da se ne bo kaj naslo zate http://www.simplyrecipes.com/recipes/type/paleo/
|
2. feb 2015 19:35
testeninska solata (polžki, radič, dve vrsti sira, bučno olje, malo česna, kisa), slivovo pecivo
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Bučna juha s kokosovim mlekom