13. mar 2011 18:55
Regrat :) se je sezona odprla, hehe :)
Petya
13. mar 2011 18:55
Regrat :) se je sezona odprla, hehe :)
Petya
3. mar 2013 13:04
Vprašanje drage gospe in dragi gospodje. A bi nadaljevali/obudili tole temo in dodajali tudi ta niti ne tako nepomemben obrok?
Zanimivo bi bilo videti, kako in kaj.
Sploh sedaj, ko potrebujem ideje in ko se lovim okoli večerje....
Bilo bi fiiiiino, da bi nekoč bilo toliko napisanega kot je pri KAJ JUTRI ZA KOSILO.
3. mar 2013 13:17
Najpomembnejše pori večerji pa je, da ne večerjamo po 18. uri (samo kaj, ko se je tega tako težko držat )
lp
cervus
3. mar 2013 14:37
elaphus je napisal/a: |
Najpomembnejše pori večerji pa je, da ne večerjamo po 18. uri (samo kaj, ko se je tega tako težko držat ) lp
|
3. mar 2013 15:24
Z veseljem bi sodelovala, ampak so moje večerje dolgočasne... za večerjo pojem samo en sadež (kljub gonji proti OH hehe)-ponavadi jabolko.
Ja, MBrando... eni imate take težave, drugi imamo pa drugačne... jaz bi se morala večerji na daleč izogibat.
JJ
3. mar 2013 15:30
Ne vem, zakaj kompliciraš. Če zajtrkuješ (očitno zajtrkuješ) in če ti je glavni obrok kosilo, potem je večerja pač nekaj manjšega, ravno toliko, da ti sredi noči ne začne kruliti po želodcu. Popij lonček mleka, zgrizljaj skorjo kruha, pospravi ostanke od kosila, pa bo. Če se držiš ljudske modrosti, da zajtrkuj kot kralj, kosi kot meščan itd., potem jo lahko tudi izpustiš, pa še vedno ne bo nič narobe. Nehaj se neprestano obremenjevati s tem, kaj boš jedel, pa bo življenje takoj lepše.
Sonja
3. mar 2013 16:29
Točno tako. Jej kaj in kadar ti paše. Poslušaj sebe in ravnaj po svoji pameti. Tako bo najbolj zdravo in najbolj po tvoji meri, draga JJ.
Tudi šalca mleka in kruhec noter je super. Ali pa če poješ prepečenec. Samo da ti paše. To šteje!
3. mar 2013 16:58
Meni najbolj paše samo šalca mleka (tistega iz mlekomata prek ceste), ampak, bog pomagaj, noter zamešam brezkofeinski neskafe + en natren, ob nedeljah pa žlico rjavega sladkorja. Odvisnost. Kaj čem, nihče ni brez greha,jaz pa še sploh ne
Sonja
3. mar 2013 17:11
limnol je napisal/a: |
Meni najbolj paše samo šalca mleka (tistega iz mlekomata prek ceste), ampak, bog pomagaj, noter zamešam brezkofeinski neskafe + en natren, ob nedeljah pa žlico rjavega sladkorja. Odvisnost. Kaj čem, nihče ni brez greha,jaz pa še sploh ne
|
Naj še enkrat ponovim tisto lepo misel o greuh - grešiti je človeško, občutek pa božanski (samo se bojim da tu ni bila hrana mišljena ...) ...
mamamia
3. mar 2013 17:23
Moja večerja je (razen izjemoma) kosilo, moje kosilo je (razen izjemoma) večerja
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Raca z rezanci na azijski način