Kaj danes za zajtrk
14. apr 2015 18:13
Presne kroglice iz banane, kakava in ovsenih kosmičev.
www.slascicarka.blogspot.com
19. apr 2015 10:59
Namočene suhe slive, kefir z banano in zeleni čaj.
Cinnamon Stick
20. apr 2015 6:39
Dvoje puranjih šniclov, karamelizirana čebulj, regrat s krompirjem,ocFirki,zaseko in jajčkom.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
20. apr 2015 9:06
Ena fina malo bolj ćrna žemlja, mehka kut puter, namazana s slanim maslom (putrom), in gor rezina šunke. Pa neskava z vodo in zelo sladkana, jasno, da je užitek popoln.
Nora sem na slano maslo, sploh tisto z grobo morsko soljo.
mamamia
20. apr 2015 9:33
Mme je napisal/a: |
Popečene toast palčke s cimetom
|
Tole je pa super ideja. Kruh sicer včasih spečemo tako, tosta pa še nisem.
mamamia
21. apr 2015 19:23
Namočene suhe slive, domač kruh in domača kivijeva marmelada, kava z ovsenim mlekom.
www.slascicarka.blogspot.com
22. apr 2015 7:17
Namočeni jabolčni krhlji in suhe slive,kasneje smuti iz borovnic in banane.
linolina
22. apr 2015 8:37
mamamia je napisal/a: |
Ena fina malo bolj ćrna žemlja, mehka kut puter, namazana s slanim maslom (putrom), in gor rezina šunke. Pa neskava z vodo in zelo sladkana, jasno, da je užitek popoln. Nora sem na slano maslo, sploh tisto z grobo morsko soljo.
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Vitlof s sirom
Biskvit s slivami