15. jan 2013 7:39
MBrando, tvoji zajtrki so res kraljevski ... uganka mi je, kako ostaneš pri vsej tej hrani tako vitek ?
Moj zajtrk tudi klasika: zmešan navaden jogurt, lanena semena in sveži ananas .
Mayisa
15. jan 2013 7:39
MBrando, tvoji zajtrki so res kraljevski ... uganka mi je, kako ostaneš pri vsej tej hrani tako vitek ?
Mayisa
15. jan 2013 12:30
Skrivnost vitkosti je nevitek zajtrk. ;)
Pri meni najprej sadje, čez dve uri pa ješprenj + pira (namočeno in skuhano) s kruhom.
16. jan 2013 6:43
Mayisa. je napisal/a: |
|
16. jan 2013 8:58
Pirin zdrob, slajen z žličko agavinega sirupa.
Cinnamon Stick
16. jan 2013 9:26
Polnozrnata žemlja,popečene malancane,debela rezina ementalerja.
linolina
16. jan 2013 9:33
MBrando je napisal/a: |
|
MBrando, vedno rada berem tvoje opise prehranjevanja .
Prosim pa te, če mi na ZS pošlješ recepte za skutino in makovo pecivo in biscote, sconese pa že veselo pečem.
Moj zajtrk: polnozrnati prepečenci+cotagge cheese+kapučin
Mayisa
16. jan 2013 16:12
Ovseni kosmiči, laneno seme in zmleto proso s kefirjem, banana.
Tinky Binky
18. jan 2013 9:08
Ovseni kosmiči,chia semena,malček otrobov,zalito s sirotko,naribano jabolko in malo orehov.
linolina
19. jan 2013 7:17
Danes podobno...le da ni bilo skute (oz v drugačni preobrazbi. V včerej sveže pečenem TINJSKEM ŠTRUDLU. Pravice in recept v LASTI DRUŽINE MBrando. Lastna kreacija :D), piškotov, biskvita...
UVERTURA 1 in 2 sta stalnica. Vsaki dan und immer!
UVERTURA 1: Šalca RADENSKE nato pol ure počakam. S tem zaženemo motor.
UVERTURA 2: Čaj + kakšen domač piškotek ali dva, ter obvezno knjiga katero trenutno prebiram. (Trenutno zacumpran z AGATHO CHRISTIE in ENID BLYTON)
ZAJTRK:
PRVA SKLEDA: Na fine male kockice narezana 1/2 hruške, 1 granny smith, 1 slastna klementina, žlica sončničnih semen, arašidi, pistacije ter prepraženim sezamon
DRUGA POSODICA: 100g čvrstega jogurta z ogromno cimeta in svežim ingverjem, ter tistimi mrvicami kateri ostanejo pri pečenju štrudla na robovih. NJAAAAM
NA KROŽNIČKU: Krajec kompaktnega, čvrstega, suhega skutinega štrudla. HOJOJOJO. NEBESAAAAAA.
Kako jemo? Po želji! Jaz najraje kombiniram. Izmenično. Enkrat odškrbnem malo štrudla in ga pomočim v jogurt, nato pa direktno v usta. Drugič, samostojen košček, takoj za njim košček hruške in mandarine z arašidom, tretjič samo jogurt in sadje na žlico....kombinajšn never ends!! And that's the beauty! LOVE IT...Uživanje v prehrani je nekaj naaaj kar obstaja.
Za spremljavo pa prebiranje REPORTERA/JANE/VEČERA...
Trajanje: Urca pa pol. hihi
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
19. jan 2013 9:14
Ovseni kosmiči, s chia in lanenimi semeni, jogurt, Nescaffe.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Pivski kruh