7. nov 2011 8:08
Danes:
so eni taki čudni dnevi!
ežoj
7. nov 2011 8:08
Danes:
so eni taki čudni dnevi!
ežoj
7. nov 2011 12:28
, a nisem to že nekje videla?
Pri nas danes za zajtrk večerni posladek:
res so eni taki čudni dnevi...
lp
mzmMygrace
sporočila: 6506
7. nov 2011 12:37
in noči...
Mygrace
8. nov 2011 12:15
Danes: ovseni kosmiči na sushi način (recept kmalu na kulinariki). Za pijačo pa sadni lassi (banana).
TermanMygrace
8. nov 2011 13:18
Sendvič, hvala ti! Ti si igral šah, jaz pa čepim () na Najbolj obiskanem najbolj izobraževalnem najbolj prijaznem in najbolj varnem čveku v najlepši državi najlepšega sveta...
Tako so bili danes pri nas:
- sendviči s umešanim jajcem (?) in naseckano solato (pripravljeni med udejstvovanjem v nočnem klubu)
- lupčka in adijo
Mygrace
8. nov 2011 20:31
Sendvič je bil kvartopirec, če me spomin ne vara . Drugače pa - tortilja s piščancem, eni piščanca kar tako, drugi pa pasulj.
lp
cervus
8. nov 2011 20:33
Hm, se oproščam, zamenjala temi - moj jedilnik spada pod temo kaj danes za kosilo (al jutri al tako nekako). Za zajtrk so bili pa topli sendviči malce drugače in palačinke z marmelado in čokolado.
lp
cervusMygrace
8. nov 2011 21:54
Pol pa ne bom več sendvičev delala, če je bil hazarder..sem mislila, da je bil malo bolj otmen. Nč, bomo od zdaj naprej delali filencvajrezinen
Mygrace
10. nov 2011 11:21
Danes smo jedli ajdove žgance z ocvirki,pa mleko,
nataska2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Zvezdice alla Alfredo