31. avg 2015 11:20
Kos potice in kozarec mleka :)
nxyz
31. avg 2015 11:20
Kos potice in kozarec mleka :)
nxyz
7. sep 2015 9:25
Moj zajtrk danes: ajdov kruh z orehi, zmečkan avokado s skuto na kruhu pa še jajce na oko po vrhu. :)
ann_slem
9. sep 2015 11:02
Neomejene količine grozdja direktno s trte.
linolina
6. okt 2015 10:34
Mlečni osukanec
TP_Kuhar
6. okt 2015 11:26
Doma izdelan ribji namaz z drobnjakom, polnozrnat kruh, bela kava
Kadar mi zmanjka časa ali idej, me rešuje drobnjak z vrta. Ena konzerva tunev lastnem soku (ga odlijem), ena konzerva sardin (brez kosti in kože), malo olivnega olja, limone, popra, čisto malo soli - zmiksam s paličnim mešalnikom in nazadnje dodam drobno narezan drobnjak. Zelo dober namaz.
Ali pa - skuta, kisla smetana, sol in poper čisto malo, zmiksam s paličnim mešalnikom in na koncu dodam drobno narezan drobnjak. Oba namaza z dobrim kruhom sta pri naših zelo priljubljena.
Katrca11
8. okt 2015 11:42
Danes za dobro jutro jabolko elstar. Malo kasneje pa zeliščni čaj, skutin namaz s papriko in drobnjakom, ajdov kruh z orehi.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
14. okt 2015 9:24
1 narezana banana,2 dl nav. jogurt in domač mladi sir zmešano skupaj.
linolina
7. feb 2016 11:48
Danes je bil zajtrk v pustnem vzdušju. Jedli smo krhke flancate, zraven pa pili belo kavo (projo)
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)
7. feb 2016 15:23
ajdovi žganci z belo kavo
Balenka
16. feb 2016 15:49
Jajca na dva očesa (kot bi rekla naša dvoletnica ), avokado in kaljena ajdova kaša.
Malo drugače kot ostale dni, hitro narejeno in okusno.
http://www.kmetijaklepec.si/pages/o-kmetiji-klepecKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Vanilijeve rolice