1. avg 2012 6:19
bannanna: Se strinjam. Samooooo, vsaj enkrat na morju, for the sake of good old times and to feed the child in you, idi, kupita si puhaste bele buhteljne, gravilovičko, ali pa argeto, HLADNO MLEKO, čebulo, kisle kumare, sir, papriko in SI PRIVOŠČITA.
Sadje, kosmiči, razni mlečni izdelki pa ITAK EVER in FOREVER !!!
Ob 3.20 spijem skodelo MULTI VITAMIN čaja in pojem 2 mala biscotta.
Ob 3.40 narežem eno nektarino in eno breskev ter oboje zalučam v vročo ponev, zalijem z vodo in ob pogostem mešanju zakuham domačo "hitro marmeljad"
Ob 4.00 dvignem sveže pečen sirov burek pri mojem lokalnem peku (HVALA MAJSTORE!!! Vedno znova ugodiš mojih butastim željam), odbrzim domov kolikor motor avta dopušča ter upam da slina ne zalije volana,menjalnika,ročne ter mene in armature pred mano.
Enkrat doma, naložim burek na veliki pladenj, dodam hitro vkuhano marmeljad in veliko žlico manj mastnega jogurta, mešanico skuta/kisla jabolka/breskev kot dodatek, ter še veliko žlico domače jabolčno/kutinove/pomarančne marmelade na katero prav tako zalučam manj mastni jogurt (ufff, svežini in prijetnemu okusu ni ne konca ne kraja!!)
Ob 5.10 končam z še enim BOŽANSKIM zajtrkom!
Lep pričetek sredinega dneva, ter veliko mero živcev, dobre volje in prijetne družbe vam želim!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---