12. maj 2012 22:17
najprej kava, malo kasneje pa še navadni sojin jogurt in grozdje.
NaturensGalleri
12. maj 2012 22:17
najprej kava, malo kasneje pa še navadni sojin jogurt in grozdje.
NaturensGalleri
12. maj 2012 23:25
MBrando, ja, nekaj takega. Baje je bilo tako dobro, da bomo jutri ponovili. Drugače pa nisem navdušenka nad smetano, še manj nad clotted cream, meni so že sami sconesi (ali pa s kakšno kislo marmelado) in čaj zmagovalna kombinacija.
Tinky Binky
13. maj 2012 6:29
Tinky: Vabljen/a k meni na čajanko z sconesi (iz polnozrnate mokice), različnimi domačimi marmeladami, črnim čajen in obratno. I love that kind druženje, čvekanje in sproščenost.
DOBER DOBER zajtrk sem si naredil, uff uff. Da bomo lahko pridno postavljali LAMPIONČKE. Danes pričnemo.
Čvrsti jogurt, ovseno/rženi kosmiči, pest cornfleksa, jabolka, pol kivija, pol hruške, pomaranča, 5 rdečih grozdov, različna semena in oreščki, žlička presnega kakava, voda.
MMMMM
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
13. maj 2012 9:21
MBrando, v redu, jaz bom prinesla sconse (tudi jaz jih delam iz polnovredne ali črne moke), pa kakšen čaj iz moje zbirke, ti pa poskrbiš za marmelade in angleški ambient.
Scones z limono in brusnicami, mangovo-pomarančna marmelada, pu erh.
Tinky Binky
13. maj 2012 10:42
Po dolgem času spet jem čokolešnik in mleko. Sem sedaj bolj na tekoči hrani.
LP, Saša
Mir in dobro!
15. maj 2012 7:13
Tinky: Joj, joj kakšna prijetna in cousy ideja. Že če si samo predstavljam. PRIJETNO!! Marmelade sporihtane, ang. ambient pa se tudi hitro naredi.
Takšne sconese si uštimala kot si zgoraj napisala? Z limono in brusnicami?? Mi pošlješ recept na ZS prooosim.
Mangova-pom. marmelada!! To pa bi moral sprobat letos...uff uff
Včeraj: Ste mi vse dame in gospe naredile taaaakšne lušte, ko sem brskal za enimi podatki o pravi beli kavi, da sem si enostavno moral narediti veliko skodelo PROJE, noter pa črnega kruha "da je žlica gurta stala" !! Zraven pa 3 kose pirinega domače kruha z fra. slanim maslom.
Danes: Najljubša klasika, kot že neštetokrat.
15. maj 2012 9:54
Kos polnovrednega kruha, arašidovo maslo, češnjeva marmelada, mate in Activia.
Tinky Binky
15. maj 2012 11:09
Danes zeleni smoothie:
2 super zreli banani + do vrha blenderja špinače (cca 200g).
15. maj 2012 11:12
Črna žemlja s sirom(s plesnijo), drobnjakom in zeleno solato.
Cinnamon Stick
15. maj 2012 11:14
Na mleku kuhani ovseni kosmiči z brusnicami, metin čaj.
zverinicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami