15. dec 2014 14:28
Eh, danes samo kava z mlekom, kasneje pa jogurt z žitaricami in tunin sendvič.
SandraB
15. dec 2014 14:28
Eh, danes samo kava z mlekom, kasneje pa jogurt z žitaricami in tunin sendvič.
SandraB
7. jan 2015 10:32
Pred zgodnjim jutranjim sprehodom zeliščni čaj z medom in limono. Nato nescafe. Pa smoothie za mene in hči- banana, kiviji, jabolko, limonin sok in pest zmrznjenih gozdnih sadežev.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
7. jan 2015 12:06
Moj žitno sadni zajterk za oba z mojim možem skoraj vsak dan je sledeč:
2 zravnani žlici ovsenih kosmičev, 2 žlici limonovega soka, 4 žlice jogurta, 2 kiselkasti jaboli ali 1 drugo sadje,
1 žlica medu in 2 žlici lešnikov ali mandeljev (za starejše ljudi zmletih). Količina x 2 ( za dve osebi). To je skoraj stalnica. Sledi obvezna kavica, če je le mogoče v prijetni družbi.
milja44
8. jan 2015 6:56
Malo tako, malo onako in vedno kot se šika
Mora biti pestro!!
9. jan 2015 14:48
Ovsena kaša z lanenim semenom in chio, banana, kava.
Tinky Binky
11. jan 2015 18:16
Prosena kaša s chio, lanenimi semeni, cimetom in banano, kava.
Tinky Binky
11. jan 2015 18:26
Vsak dan veeeelka šalca kave z mlekom, brez sladkorja, škatla cigaret in facebook. Se opravičujem, da smetim temo, ampak naj se ve, da obstajamo tudi takšni, ki imamo "zajtrk prvakov". Aja, malo kasneje, po jutranjem sprehodu in še eni kavi, je na vrsti sadje :)
Lp od R.
12. jan 2015 10:16
prepečenec in jogurt :)
nxyz
12. jan 2015 11:03
No ja, danes zaradi obveznosti samo kava brez dodatkov ... sam so se pa včer mal bolj razvajal in pripravil nekaj z naftalina: JAJCE NA OKO MAL DRUGAČ
blaž kuha http://www.blazkuha.si/
12. jan 2015 11:19
Dobra ideja, da jajce lepše izgleda!
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom