9. mar 2013 13:59
Danes palačinke iz pirine polnozrnate moke, z arašidovim maslom in jagodami. Zraven mate čaj in kapučino.
aby
9. mar 2013 13:59
Danes palačinke iz pirine polnozrnate moke, z arašidovim maslom in jagodami. Zraven mate čaj in kapučino.
aby
10. mar 2013 5:22
Danes pa obljubljena sprememba ter http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw v ozadju. TO JE ZMAGOVALNI ZAČETEK DNEVA
Danes:
NOM NOM NOM...
- Rženo ovseni kosmiči kuhani na mleku (da je gosto kot se šika) + par velikanskih žlic ČOKOLINA
- Žlica ČOKO-KUKI kremastih proteinov (za beljakovine in še dodatno zgostitev )
- Kozarec mleka za sproti
Za otroka v tebi!
Jutri:
- Ajdov kruh z orehi
- Tinstano sveže sadnje in domača marmeljad
- Tetka skuta
- VELIKA SKLEDA FRANKIČKE z vrelim mlekom
P.S: Sami KRALJEVI zajtrki
11. mar 2013 20:40
Očiščevalni zajtrk - tako ga je poimenoval moj mož:
rrr
12. mar 2013 5:50
ribaracarak je napisal/a: |
Očiščevalni zajtrk - tako ga je poimenoval moj mož:
|
Še sploh lahko gre komu bolje?
12. mar 2013 7:35
Kislo mleko in domač kruh.
polarbear
13. mar 2013 6:01
Moj klasičen zajtrk.
Včeraj sem bil že malo paranojičen in v stresu. Zakaj? Tetke skute mi zmanjkuje (manj kot pol kilce še imam) in ker moji pridejo v mesto a niso vedeli kdaj, sem bil na trnih. Je le treba naročit skuto, saj ne pade to iz krave, kot iz trgovinske police
Naj vas pomirim. Starši so se zjasnili in jaz sem lahko včeraj zvečer oddal naročilo za izdelavo LE GRANDE SUPERIORE skutike
Danes zmešal tetko skuto z CIMETOM in KOKOSOM (Hjooo, še bolje kot običajno)
Idejo dobil na enem fitness forumu. Ko pa bomo češnje zobali, pol pa nekaj za dol past! SKUTA + ČEŠNJE + pravi KAKAV!!! AAA
13. mar 2013 12:53
Čokolešnik
La_Rosa
14. mar 2013 11:35
Kvinoja, kuhana na mešanici mleka in vode, dodana žlička sladkorja kokosove palme, pest odtaljenih malin in pest kakavovih zrn. Malo kasneje pa še zeleni čaj s papajo in ananasom.
Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.
14. mar 2013 12:19
Skuta z zadnjimi zdihljaji domačih borovnic.
Letos bomo nasadili še vsaj 5 grmov!
polarbear
15. mar 2013 14:04
Bela kava,sezamova pletenka.
polarbearKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z bolonjsko omako
Metuljčki s paradižnikovo omako