19. maj 2012 20:49
Jagodni scones, višnjeva marmelada, mate čaj.
Tinky Binky
19. maj 2012 20:49
Jagodni scones, višnjeva marmelada, mate čaj.
Tinky Binky
19. maj 2012 22:07
Hrenovka pogreta v mikrovalovni, gorčica, dve sveži, še mlačni beli žemlji. Za malico pa prav tako bela žemlja in trije tanki kolobarji krakovske salame s kislo kumarico.
Aja, pa možu sem pri zajtrku uspela vzeti en kos Gavrilovićevega mesnega doručka - še pomnite, tovariši?
O dveh skidelicah neskave ne gre izgubljati besed. Kava je seveda brez mleka, pa dve žlici belega sladkorja na eno zvrhano kave... cukrana pobarvana voda, ni kaj, a zame ta prava stvar ...
mamamia
20. maj 2012 8:56
Domača granola, mleko, mate čaj.
Tinky Binky
20. maj 2012 9:53
Danes:
sem se mogel mal okrepčat, čaka me naporen dan: sedenje v senci in jamranje, uf, uf, kdo bo tole zdržal.
Pa drugač, un paradajz v solati ( šef, ni reklama ( no, tuš lahka vseen primakne kaj denarja iz hvaležnosti ( no razen če Mirko ne obnavlja haciendo ))), je v redu, je iz tuša, piše, da je domači, vrag si ga vedi, a se temu lahko verjame, saj veste kapitalizem je utemeljen na kraji in laži........ ah, pustimo.
ežoj
20. maj 2012 10:44
Ežoj: Super in dober tek. Prijetno, domače in najbolj fauš od vseh sem ti zato, ker vedno lepo ješ na svojem lastnem vrtu. Bog ti požegnaj. Ni jih lepših obrokov, kot tak...sveži zrak spodbudi tek, pa še kombinacija dobre hrane in svežega zraka blagodejno vpliva na počutje! MMMM
Danes: 2 kosa ajdovega kruha z orehi ter 2 kosa bučnega kruha z bučnimi semeni in koščki buče. Na vseh namazana domača skuta iz Pohorja, ter različne domače dobrote; kutinova čežana, grozdna marmelada in višnjeva marmelada
22. maj 2012 10:39
Pobožne želje: kava, velik kos punč torte, kefir
Kruta realnost: kava, kefir, domač zeliščni kruh z jetrno pašteto
Vrana
22. maj 2012 11:44
Rženi in pirini kosmiči v navadnem jogurtu z rozinami in jagodami.
Cinnamon Stick
23. maj 2012 8:02
Polnozrnati prepečenec, višnjeva marmelada, mate čaj.
Tinky Binky
23. maj 2012 15:00
Ena velika pest orehovih piškotov, kefir, kava
Vrana
23. maj 2012 15:07
Med tednom, imam vedno zajtrk mlečen - mleko in fitnes kosmiči ki so res bomba, zraven pa kakšno jabolko ali banano.
Ko nimam časa, pojem jogurt s sadjem.
Med vikendo, ko imam pa za zajtrk malo več časa, pa si spečem
jajca z rdečo sladko papriko, malo naribanega sira, pečenega kruha(v jajcu) in zraven sirove / sirne (:D)
hrenovke.
Če se mi da, si včasih spečem tudi ameriške palačinke s slanino in javorjevim sirupom.
Navaden kruh z maslom in nutello pa itak pride vedno v poštev!
PastaLover
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Kitajski kruh