2. jan 2013 15:20
Oni -ameriški-(fi 20 cm) pirin čokoladni piškotek in bela kava.
polarbear
2. jan 2013 15:20
Oni -ameriški-(fi 20 cm) pirin čokoladni piškotek in bela kava.
polarbear
3. jan 2013 6:28
mamamia: . BOŽANSKO!! Razvajanje über alles!
polarbear: Hvala. Mi je skoraj ušlo v hlače!! Tole o fiju in cookiju. Si prav predstavljam zadevo v velikosti družinske pice
Ponovno na svoji klasiki. Da energijo, svežino pa še tisti občutek lahkosti ko vstanem od mize.
Granny smith,šljiva,pomaranča,mandarina,oreščkis,semena,probio.jogurt,domača skutka,makov biskvit (domač)
3. jan 2013 10:33
Za dobro jutro kozarec ananasovega soka in vitamini v tbl. Nato skodelica nescafeja. Potem dve rezini svežega ananasa. Kasneje bom še probiotični jogurt. Danes bolj lahka hrana.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
3. jan 2013 13:27
Najprej zeliščni čaj, nato kamilični z akacijevim medom in limono, potem pa kiviji in jabolka.
4. jan 2013 11:13
Danes: tortica čokoldne sanje in 4 makroni (kot kaže sem naredila to kar vsakoletno tradicijo)
Zuckerfee
4. jan 2013 15:35
Vse najboljše Zuckerfee!
Pri meni danes napitek iz banane in jogurta, zelo prija po obilnih prazničnih obrokih
aby
4. jan 2013 15:42
Hvala aby
Zuckerfee
6. jan 2013 10:49
Danes najprej 2 kozarca vode, potem pa sadje: , pomaranča, kivi (malo vsakega),
domač ržen kruh, maslo,med, , pa seveda nedeljski časopis
tabu
6. jan 2013 11:14
Zmiksana jabolka, grenivka in maline.
6. jan 2013 11:52
Včeraj napitek iz malin in breskev.
Danes popečen kruh s sirnim namazom, mate čaj.
abyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Brownie z marelicami