20. avg 2011 10:14
Bojanca
20. avg 2011 10:14
Bojanca
20. avg 2011 17:29
Uau!! Ali lahko izvem kako se naredi takale večbarvna kavica?
Uly
20. avg 2011 17:43
Uly je napisal/a: |
Uau!! Ali lahko izvem kako se naredi takale večbarvna kavica?
|
Ko sem zagledala slikico, sem tudi jaz hotela isto vprašat!!
ela113
20. avg 2011 17:47
Kavico mi naredi kafemašina :)
Bojanca
20. avg 2011 18:30
bojanam je napisal/a: |
Kavico mi naredi kafemašina :)
|
Jaz sem se pa že videla, kako bom to zjutraj testirala... na, pa mam Ampak ena fora mora bit v točenju v skodelico (ker mašina najbrž nima 'programa' za tribarvno kavo )
ela113
20. avg 2011 18:51
Sigurno se da taki lepi latte macchiato naredit tudi iz "navadne" kave in mleka. Najprej probaj naliti mleko v šalčko, potem pa počasi najbolše tako da teče po žlici vlivaš kavo.
evo moj mašin ;)
http://www.youtube.com/watch?v=r-CMljkZJUY&featu
Bojanca
20. avg 2011 20:49
Multi, zvita ko presta, kaj?
Mamamia
mamamia
20. avg 2011 21:12
Sigurno se da taki lepi latte macchiato naredit tudi iz "navadne" kave in mleka. Najprej probaj naliti mleko v šalčko, potem pa počasi najbolše tako da teče po žlici vlivaš kavo.
evo moj mašin ;) http://www.youtube.com/watch?v=r-CMljkZJUY&featu
|
Bojanca, kul mašina je tole Sem opazila, da je še dandanes ne prodajajo pri nas (google je pomagal). Bi pa z veseljem eno tako kavo zjutraj Bom poskusila jutri nalivat počasi, pa da vidim, če bo ostalo v plasteh...
ela113
20. avg 2011 21:13
|
Če to ne bo šlo, lahko poskusiš tudi tako, da mleko zliješ na koncu in z vrha v šalčko, če je dovolj gosto bi moralo ostati na dnu. Čeprav s turško kavo je verjetno rezultat dokaj vprašljiv ... Obe varianti (Bojanina in ta) delujeta pri koktejlih, za kavo pa pojma nimam (mogoče velja poskusit tudi z mlekom z različimi deleži maščobe, če se boš kaj igrala ) Če boš kaj odkrila pa poročaj rezultate
Kalpana
21. avg 2011 8:04
Danes: pol pesti orehov, kisle kumarice in hummus. Za pijačo pa zeleni čaj.
TermanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Svaljki z žajbljem