20. jan 2015 18:17
Borovničev parfait.
Tinky Binky
20. jan 2015 18:17
Borovničev parfait.
Tinky Binky
21. jan 2015 8:06
En super duper sadno-proteinski frištik za svežino. Za začetek pa jajčko na oko z meni ljubimi čapci (oz. ocFirki delikatesnimi), kot jim sam rad rečem.
Mater, je bilo dobro!
21. jan 2015 10:10
bela žemlja, na eni polovici prerezane ajvar, na drugo majoneza, vmes pa kuhan pršut. Skodelica neskave (samo z vodo seveda) in s dvema žlicama sladkorja, pa časopis pred menoj. To je za užitek, za zdravje pa mešanica sveže limonade in oranžade ...
mamamia
21. jan 2015 10:25
Zjutraj najprej kozarec ananasovega soka. Zatem nescafe, pol sirove štručke in še skodelica zeliščnega čaja z medom.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
21. jan 2015 11:27
Kosmiči z mlekom.
nxyz
21. jan 2015 12:11
Brezglutenski kruh, domače arašidovo maslo, pol banane, kava.
Tinky Binky
22. jan 2015 6:15
Tinky Binky je napisal/a: |
Brezglutenski kruh, domače arašidovo maslo, pol banane, kava.
|
Nabavi si CASHEW BUTTER. Garantiram da si bos žličko kar okoli vratu navezal
Nocno lulanje bo spremljalo obiskovanje kuhinje
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
22. jan 2015 11:24
Še moj najljubši zajtrk (ki je bil ravno danes na mizi):
- Dober kruh (ne preveč specifičen - torej raje ne ržen ali s semeni; najbolje črn)
- maslo
- jajca
- kreša
- svež pomarančni sok
Krešo porežemo (približno en teden rabi, da zraste do prave višine), trdo skuhamo jajca in jih z rezalnikom razrežemo na rezine. Na kos kruha na tanko namažemo maslo in čez položimo še tople/vroče rezine jajc (da se maslo spodaj stopi), čez pa potresemo krešo. :)
22. jan 2015 20:24
Prosena kaša, kava.
Tinky Binky
23. jan 2015 6:48
Malo jaće, pje!
in
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Kremna cvetačna juha