12. jan 2014 9:28
Pri nas danes iz pekarne: slaniki in mini čokoladni rogljički, zraven kava ali čaj, pred tem pa sadje- jaz kivi.
tabu
12. jan 2014 9:28
Pri nas danes iz pekarne: slaniki in mini čokoladni rogljički, zraven kava ali čaj, pred tem pa sadje- jaz kivi.
tabu
12. jan 2014 16:48
Danes: kuhani pirini kosmiči in amarant v ovsenem mleku - njami.
U_R_S_A
16. jan 2014 17:53
Kupljeni jabolčni žepki. Zraven pa instant kava.
La_Rosa
18. jan 2014 15:11
Danes: ovsena kaša s suhim sadjem
breskva
19. jan 2014 13:49
Danes pirin zdrob v sojinem in riževem mleku.
U_R_S_A
19. jan 2014 14:03
Palačinke z domačo ribezovo marmelado.
testeninca
19. jan 2014 14:10
Mlečni zdrob z ironmaxx casein chocholate&cookie flavour, mešanica domače skute z semeni/oreščki + koščki domačega peciva + kreutertee + 20g stepene alp.smetane. košček domačega kruha namazanega z mandljevim maslom, kislo smetano ter domačo malinovo in wf marelično marmeljad.
ZA BOGOVE!
20. jan 2014 12:35
V soboto so bile kvinojine palačinke, postrežene z vročimi gozdnimi sadeži in agavinim sirupom, včeraj domač ržen kruh s humusom, danes pa domač ržen kruh z budžolo in sirom.
Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.
23. jan 2014 18:37
Ker ni bilo nič kruha na zalogi, je bil danes za zajtrk kar močnik. Posut s kakavom seveda
Včeraj pa: kruh z margarino in domačo slivovo marmelado, instant kava.
La_Rosa
24. jan 2014 9:45
Kozarec sveže stisnjenega soka pomaranč, grenivk in limon, krožnik sadja- ananas, jabolka, kiwi.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Sirovi napihnjenčki z dodatkom