10. jul 2013 10:50
Uf so ble maline malo premal.
Sem mogla še eno kajzarco pa paštetko.
irena
10. jul 2013 10:50
Uf so ble maline malo premal.
Sem mogla še eno kajzarco pa paštetko.
irena
11. jul 2013 5:31
MUAAAAA MOJI LJUBČKI!! Ko človek zajtrkuje kot BOGOVI in po vrhu še kvalitetno ter zdravo, je vsak naslednji korak samo še ENO VELIKO VESELJE!! Wiiiiiiii
Pred-včeraj, Včeraj, Danes, Jutri, Po-jutri, spredi-zadi and everywhere
- Sadno-zelenjavna-začimbna bowla (muaaa ni je čez EMO Celje posodice. Moj since 1981),
- mešanice TETKE ter BOHINJSKE albuminske skute (vse posipano z večkratno dozo cimeta. Fanatik na cimet!), - --- ovsena kaša s pšeničnimi kalčki ter ovsenimi otrobi in
- galona zelenega čaja
= ZEUSOV FRIŠTIK!
Vem ja...always the same, yet it never gets old. For me...the perfect way to start the day.
Sedaj pa čtivo v roke in via park prebirat ter ptičjo simfonijo poslušat.
PA DOBRO JUTRO, dragi moji!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
11. jul 2013 9:51
danes: skuta, jogurt, nektarine, kus kus, mleko
mali kuhar
11. jul 2013 10:15
mali kuhar je napisal/a: |
danes: skuta, jogurt, nektarine, kus kus, mleko
|
11. jul 2013 16:38
ežoj je napisal/a: |
Glede tablet: vi verjetno imate kakšne zdravstvene težave, da jenljete tablete, jaz pa ne, pri meni je to zaradi kozmetike: tablete mi zagotavljajo sjaj v očeh in ( telativno ) lep ten, brez tablet bi mi izginil sjaj in koža bi mi čist propadla
|
Ežoj...brez tebe kulinarika ne bi bila to kar je... se včasih nasmejem do
angie :)
11. jul 2013 18:50
malica/kosilo v službi: mlečni riž, višnjev žepek - od najboljšega soseda
majaos
12. jul 2013 10:01
danes: kuskus, skuta, nektarine, mleko, med
mali kuhar
12. jul 2013 10:26
Smoothie iz ovsenih in rženih kosmičev, chia in lanenih semen ter banane. Pred tem pa še par namočenih suhih fig in sliv.
Cinnamon Stick
13. jul 2013 10:00
danes spet klasika: skuta, nektarine, med, mleko in kuskus
mali kuhar
13. jul 2013 10:12
ker sem delala kreme za dve torti, sem prav na grdo postrgala kremo iz posod na biskvite, nato pa še na fino v moja usta :D ufff kolk je blo tega.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Pica zvitki