22. okt 2013 14:05
Mayisa. je napisal/a: | ||
Ninja24 prosim recept za palačinke in kje lahko kupim tole albuminsko skuto. Jo iščem v vseh trgovinah, pa je ne najdem ... Hvala
|
C C C slabo iščete madam. Pa sploh, kako se niste spomnili na NAJVEČJEGA SKUTICA FANATIKA na tem planetu?!?!?!
Albuminsko, natančno TOLE LOŠKO imajo v MERCATOR CENTRU. Prihaja samo ob četrtkih po 12ti uri, v sila omejenih količinah. Jaz si jo redno rezerviram in me čaka, kot zvesti pesek. Wiiiiiiii. Hvala mojim pridnim damam v CENTRU. CMOK.
Tako LOŠKA kot BOHINJSKA (o ti mater je BOŽANSKA in TAKOOOOO vesel da sem osebno spoznal majstora, kateri jo ročno meša) sta dosegljvii tam, s tem da imate BOHINJSKO dosegljivo v večjih količinah in je ne zmanjka tako hitro. Jaz enkrat eno, drugič drugo in sem vedno kot . Kombiniram s TETKO SKUTO. To je, kot da bi hodil PO SLADKI SMETANI
Razlika je v tem;
LOŠKA: grudasta, nepasirana a suha! NJAM
BOHINJSKA: Stisnjena kot sardine, suha, pasirana. NJAMSI.
Izberite po tem kaj vam vizualno paše. Razlika v okusu je minimanla a obe sta DOBRI za DOL PAST!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---