10. maj 2011 8:55
kafetarica,
pazi se ptičev, te bojo čist pokljuvali če te dobijo kje na samem!
ežoj
10. maj 2011 8:55
kafetarica,
pazi se ptičev, te bojo čist pokljuvali če te dobijo kje na samem!
ežoj
10. maj 2011 11:34
ežoj je napisal/a: |
kafetarica, pazi se ptičev, te bojo čist pokljuvali če te dobijo kje na samem! ežoj |
Mislim da se moje mal'čke ne bi branil niti merjasec, medo in še kakšna druga gozdna ž'vad , ampak se ni za bat, ker je vse zapakirano v neprodušno embalažo + v culici (ki onemogoča tuje poglede) + na delo se vozim z biciklom, pedalke pa vrtim kolikor nožice zmorejo (p.s. en sam božji hrib )
kafetarca foto blogec:Sovica Oka
10. maj 2011 19:47
3 zelo popečeni kisli rženi kruhki kvadratki, na vsakem obilno rdeče pese, solata.
www.mojalbum.com/naredilaana
13. maj 2011 15:00
Danes sem si naredila napitek iz: polovico banane, par jagod in malo navadnega LCA jogurta
Božanskoo :)
zraven pa malo zelenega čaja z žličko meda
larci
15. maj 2011 7:23
Za zajtrk smo si danes privoščili rdeče grozdje, domač kruh sirček za mazanje. Zraven pa še seveda
marec
15. maj 2011 8:26
Sveža črna žemlja iz bližnje pekarne, slano maslo - z grobo morsko soljo, nekaj odličnega, in pršut, pa skodelica kave (no, dve). V dnevni sobi seveda, ob odprti panoramski steni, da se lepo sliši skrebljanje dežja po strehi ...
Mamamia
mamamia
15. maj 2011 8:58
Samo pogreti kifeljčki iz zmrzovalnika, namazi, kapočino in klepet z možem ob sončnem pogledu na vrt.
Migla
15. maj 2011 16:13
Kje pa so bila danes Migla, da je že zjutraj sijalo sonce?
Veronika
15. maj 2011 17:06
VEROVNIKA je napisal/a: |
Kje pa so bila danes Migla, da je že zjutraj sijalo sonce? Veronika |
Ej mala:
Ognjič
15. maj 2011 18:11
Danes za zajterk,ocvrta jajca,mleko,kruh in sevede kava. MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Burger s Kraljevo fit štručko