5. nov 2011 13:59
Včeraj pečeno, fino ohlajeno in napojeno zdrobovo pecivo in pa bela kava z mandljevo aromo.
luccka
5. nov 2011 13:59
Včeraj pečeno, fino ohlajeno in napojeno zdrobovo pecivo in pa bela kava z mandljevo aromo.
luccka
7. nov 2011 8:08
Danes:
so eni taki čudni dnevi!
ežoj
7. nov 2011 12:28
, a nisem to že nekje videla?
Pri nas danes za zajtrk večerni posladek:
res so eni taki čudni dnevi...
lp
mzmMygrace
sporočila: 6506
7. nov 2011 12:37
in noči...
Mygrace
8. nov 2011 12:15
Danes: ovseni kosmiči na sushi način (recept kmalu na kulinariki). Za pijačo pa sadni lassi (banana).
TermanMygrace
8. nov 2011 13:18
Sendvič, hvala ti! Ti si igral šah, jaz pa čepim () na Najbolj obiskanem najbolj izobraževalnem najbolj prijaznem in najbolj varnem čveku v najlepši državi najlepšega sveta...
Tako so bili danes pri nas:
- sendviči s umešanim jajcem (?) in naseckano solato (pripravljeni med udejstvovanjem v nočnem klubu)
- lupčka in adijo
Mygrace
8. nov 2011 20:31
Sendvič je bil kvartopirec, če me spomin ne vara . Drugače pa - tortilja s piščancem, eni piščanca kar tako, drugi pa pasulj.
lp
cervus
8. nov 2011 20:33
Hm, se oproščam, zamenjala temi - moj jedilnik spada pod temo kaj danes za kosilo (al jutri al tako nekako). Za zajtrk so bili pa topli sendviči malce drugače in palačinke z marmelado in čokolado.
lp
cervusMygrace
8. nov 2011 21:54
Pol pa ne bom več sendvičev delala, če je bil hazarder..sem mislila, da je bil malo bolj otmen. Nč, bomo od zdaj naprej delali filencvajrezinen
Mygrace
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Pasta iz ingverja in česna