4. apr 2013 20:27
Kakav s koruznimi kosmiči, kruh z margarino (Latta) in marelično marmelado.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
4. apr 2013 20:27
Kakav s koruznimi kosmiči, kruh z margarino (Latta) in marelično marmelado.
5. apr 2013 6:45
Po nakupih si doma v veliki posodi zmešam navadne ovsene kosmiče, hrustljave čokoladne bio kosmiče najboljšega soseda, dve "lopatki" suhih brusnic in laneno seme. Za zajtrk nato dnevno: 7 velikih žlic mešanice z 1 polnomastnim jogurtom. Temu rečem "predzajtrk", ker ga pojem okoli pol sedmih zjutraj, okolli devetih nato sledi še zajtrk :)
Pa lep dan vsem.
SonjaV
5. apr 2013 9:14
Danes pri meni:
Sonja peta, me je imelo, da bi kaj komentiral v stilu " .................... a se ne bojiš, da se pri takšni hrani zaredijo kakšne živalice v želodcu ", pol si mislim, najbrž je že velika punca in ve kaj dela, pa bom raje kar tiho.
ežoj
5. apr 2013 9:49
Midva z sinom danes na domačem kruhu maslo in akacijev med, zeliščni in jagodni čaj. Malo kasneje kivi, ananas in jabolko.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
5. apr 2013 10:20
Prebiram, kaj ste pridni s temi zdravimi zajtrki jaz sem pa tukaj čisto nepoboljšljiva, vsako jutro je najprej ena zelo kisla naravna limonada, potem pa 2x kavica in cigaretka (spet je šla v franže ena novoletna zaobljuba), šele po tem obredu se mi zdi, da lahko začnem normalno funkcionirat
babka1951
5. apr 2013 10:55
Ananas in jabolko.
linolina
5. apr 2013 12:25
Kruh z margarino in marmelado, mrzlo mleko.
5. apr 2013 19:40
Uf, ežoj ... namigni mi, katere živalice me ogorožajo. Če so kakšni sloni, se bom definitivno pritožila pri najboljšem sosedu! :)
SonjaV
6. apr 2013 9:00
Evo Ežoj mi je naredil lušte---Šnute in bela kava.
polarbear
7. apr 2013 7:03
Ufff, ufff tale naš gospod Ežoj pa kar udejanja HRANO NAŠE/VAŠE MLADOSTI.
Mi kar daje ideje in vzbuja tek. Bo treba po par letih ponovno na krožnik položit pečene šnite + domačo kutinovo marmeljad.
EŽOJ pa kot KRALJ!!! Ampak fotke bi jaz vseeno prepovedal. Je človek takoj lačen, hihi.
Včeraj:
Čisto preprosta KLASIKA z manj dodatki kot običajno. Maman nima takšne DRUIDske (kot MIRAKULIX) shrambe kot jaz, kjer kraljujejo vsi tisti oreščki/semena/kosmiči itd. kot pri meni...
Ampak nobenemu ne pade krona iz glave, tako da je bil RAVNO TAKO SLASTEN FRIŠTIK!!!
Danes:
DA TE PODERE!! Tako sem se napokal ja! Frištik ČAMPIJONOV!
Sadje, oreščki,semenke, jogurt, pečena skuta, ovs./rženi kosmiči namočeni v domač sugar free jabolćni kompot + zeleni čaj (par krhljev jabolčke dodanih med kosmiče) in en činkeni KRAJEC (ooo ja, KRAJCI SO NAJSLASTNEJŠEŠI!!! EVER) Papijevega skutinega štrudla.
Majkemi. Seveda v normalnih količinah.
JAZ BI ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Jutri:
Bo pa malo drugače zastavljen projekt.
Namesto pečene skute, bom jutri spekel kosmiče z jajčkom (polovica mi je še od danes ostala. Vedno imam eno jajčko za 2 dneva. Razredčim z mlekom)
Tetka skuta posebej.
Ostalo po programu!!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Mandljeva juha ajoblanco