21. feb 2013 8:21
Vesna555 je napisal/a: |
MBrando je napisal/a: | mamamia je napisal/a: | Kajzerica s pršutom, že tri dni zapored. Ker je pršut tako zelo dooobbbeeeerrr....
mamamia
|
NAJBOLJŠI!!!! Kateri je tvoja izbira? Delikatesni KRAŠKI ali kakšen izmed LA BELLA ITALIA
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
|
kakršenkoli že...vsaj najedla se je tko kot se zagre, ker tale ptičja hrana, pri ostalih napisanih zajtrkih, z vsem dolžnim spoštovanjem, sem mislila da je to za v pomoč ptičkam ki so prezimile tu...ampak za ljudi...pa res ni za nikamor, kaj šele za zajtrk.
Vesna555
Sporočilo je spremenil(a) Vesna555 dne 21. 2013 03:44
|
Kakor komu, a ne VESNA555. Se vidi da je zima in da mi vitamički ter vlaknine pašejo kot čmrlji na rožice
In meni je vsak zajtrk tukaj TOP in si lahko prav predstavljam kako vsak uživa v svojem omiljenem obroku.
Tudi tebi en super ZAJTRK, lep pričetek dneva, ter še lepši vikend, preživet v krogu tebi najljubših oseb ob dobri dobri kulanaričnih dobrot polni mizi!!
ZAJTRK:
Isto kot včeraj, s tem da sem današnjemu zajtrku dodal PZ palačinko, katero sem napolnil s TETKO SKUTO, primešal rdečo grozdje (kak pa se mi je tega luštalooooo. Moral sem kupit včeraj. Pa še akcija je bila pri naj sosedu) par koščkov postane hruške (takšne si naredim zaradi sladkosti. Pašejo v nevtralno skuto, ali pa v kombinaciji z sirom) ter nekaj sončičnih semen in arašidov. BOŽANSKO.
Nato pa sem izmenično krožil med 1.skledo z narezanim sadjem ter dodanimi oreščki/semeni/začimbami; 2. skledico jogurta z cimetom/ingverjem/pšen.kalčki in 3. skledico z preostankom tetke skute.
IN LOVE
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---