1. nov 2012 19:02
danes: sadna kupa
brando: to je polnozrnat kruh noter pa zmečkana banana in zdrobljeni orehi
mali kuhar
1. nov 2012 19:02
danes: sadna kupa
brando: to je polnozrnat kruh noter pa zmečkana banana in zdrobljeni orehi
mali kuhar
1. nov 2012 20:27
mali kuhar je napisal/a: |
danes: sadna kupa brando: to je polnozrnat kruh noter pa zmečkana banana in zdrobljeni orehi
|
1. nov 2012 22:24
Ena svetovna popotnica me je naučila, da ko v L Am ostaneš brez denarja, najlažje preživiš ob banana sendviču: dva kosa najcenejšega kruha ter vmes banana in en stisk iz tube kondenziranega mleka. Moram priznati, da sploh ne gre za slabo kombinacijo.
tulka
2. nov 2012 6:07
interesantno tulka...
Hja, rajši ne bom. Ta teden sem PONOVNO ZALJUBLJEN v svojo klasiko in v 99% ostaja enaka, le v kombiniranju variira. Danes sem namočil ržene kosmiče v mešanico pravega presnega kakava na vodni osnovi + jogurta. Zelo dobro. Ker je grenki se ga kar težko pije, a v kombinaciji z narezanimi suhimi figami, VELIKO jabolko, sladkimi klementinami je to prava POEZIJA!
2. nov 2012 9:14
Velja omeniti včerajšnji zajtrk (sicer so pač dolgočasno običajni): dimljen postvrji file in kruh s filadefijo.
rag_doll
2. nov 2012 17:55
danes: kosmiči z mlekom
mali kuhar
3. nov 2012 8:47
Pšenični otrobi, jogurt, kaki, mandarina ... potreseno z grenkim kakavom ...
Mayisa
3. nov 2012 8:49
Včeraj: ajdovi žganci in bela kava
Balenka
3. nov 2012 10:30
Skuta s podloženim sadjem, dva polnozrnata keksa
Cinnamon Stick
3. nov 2012 11:49
Mandarina, kivi,
ržen kruh, maslo, marmelada, kava
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Palačinkina torta z malinami