12. feb 2018 15:28
Po enem dnevu ugotovila, da sem falila temo...se zgodi.
12. feb 2018 15:28
Po enem dnevu ugotovila, da sem falila temo...se zgodi.
12. feb 2018 15:44
Tudi meni se je že.
13. feb 2018 11:12
Ninja24, prosim za pojasnilo za nevedneže:
> dodam žlico ali dve skyerja.
Kaj je to "skyer"?
13. feb 2018 12:02
Skyr je islandska različica quarka - svež sir. Podoben npr po okusu in teksturi kot grški jogurt, le da z veliko manj maščobe in višjim odstotkom beljakovin. Pri nas se dobi V lidlu, v natur različici ali pa sadni okusi.
15. feb 2018 18:12
Ninja, ti, ki se pretežno prehranjuješ z beljakovinami- v Hoferju sem ta teden videla beljakovinske rezance, če te zanima!
16. feb 2018 10:34
Trixi je napisal/a: |
Ninja, ti, ki se pretežno prehranjuješ z beljakovinami- v Hoferju sem ta teden videla beljakovinske rezance, če te zanima! Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Hvala Trixi, sem jih sicer že parkrat kupila v trgovinah s športno prehrano, za tako na vsake par mesecev, samo imajo še vedno preveč OH, pa niso mi ravno všeč....kot vsak nadomestek, raje ne jem nečesa, kot da se mučim z nekimi približki, ker to ni to, če že raje vsake toliko pregrešim pa si privoščim "original" .
29. maj 2018 14:06
Ti ti Nutella, kako si dobra tudi v obliki toasta z jagdami.
23. jun 2018 22:32
jajčni "šmorn" (brez moke) s špinačo in koromačevimi semeni, košček pirino-ajdinega kruha in pest borovnic
3. avg 2018 9:48
lačna helena je napisal/a: | ||||
joj a ma kdo dober recept za bananine palačinke ali pa ameriške palačinke z bananami? lačna helena
|
lačna helena, jaz imam recept za bananine palačinke, eno banano, eno jajce, dve žlici moke, malo mleka, cimet:)
5. avg 2018 7:52
Koscek kruha iz polnozrnate moke, zvrhana zeliva grskega jogurta, zlica sesekljanih orehov z zlico med, zlica ricote in navrhu tako narezani marelici. Seveda tudi velika skodelica kave.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Kremna cvetačna juha