14. jan 2013 17:39
kruh, margarina, marmelada - domača slivova
majaos
14. jan 2013 17:39
kruh, margarina, marmelada - domača slivova
majaos
15. jan 2013 6:24
Tokrat pa prav divje zanimiva kombinacija ob moji skledi sadja. NJAAAM.
3 posodice;
1. skleda: na kocke narezane 1/2 JABOLKE, 1/2 HRUŠKE (ni dneva, da ne bi hruške snedel), 1/2 POMARANČE + sončnično seme, pistacije, mandlji, popečen sezam.
2. posodica: Čvrst manj masten jogurt z vmešanim mletim lanenin semenom,ingverjem,cimetom (ni dneva brez cimeta!)
3. posodica/krožnik: 2 veliki žlici TETKE SKUTE (prav tako dnevno... ne morem drugače!), 1 domač ingverjev ovseno ržen piškot (razdrobljen, da gre lažje na žlico), 3 koščki domačega makovega biskvita, 1 kos kozjega domačega sira (teta iz Hrvaške) ter 1/2 posebne Baileys domače kugle s celim lešnikom (to je naredil prijatelj za silvestrovo. NJAAM)
Drugo pa je zgodovina. Izmenično sem izbiral kombinacijo, užival, prebral VEČER ter en mali del JANE.
PERFEKTNO!!!
15. jan 2013 7:39
MBrando, tvoji zajtrki so res kraljevski ... uganka mi je, kako ostaneš pri vsej tej hrani tako vitek ?
Moj zajtrk tudi klasika: zmešan navaden jogurt, lanena semena in sveži ananas .
Mayisa
15. jan 2013 12:30
Skrivnost vitkosti je nevitek zajtrk. ;)
Pri meni najprej sadje, čez dve uri pa ješprenj + pira (namočeno in skuhano) s kruhom.
16. jan 2013 6:43
Mayisa. je napisal/a: |
MBrando, tvoji zajtrki so res kraljevski ... uganka mi je, kako ostaneš pri vsej tej hrani tako vitek ?
Moj zajtrk tudi klasika: zmešan navaden jogurt, lanena semena in sveži ananas .
|
16. jan 2013 8:58
Pirin zdrob, slajen z žličko agavinega sirupa.
Cinnamon Stick
16. jan 2013 9:26
Polnozrnata žemlja,popečene malancane,debela rezina ementalerja.
linolina
16. jan 2013 9:33
MBrando je napisal/a: |
|
MBrando, vedno rada berem tvoje opise prehranjevanja .
Prosim pa te, če mi na ZS pošlješ recepte za skutino in makovo pecivo in biscote, sconese pa že veselo pečem.
Moj zajtrk: polnozrnati prepečenci+cotagge cheese+kapučin
Mayisa
16. jan 2013 16:12
Ovseni kosmiči, laneno seme in zmleto proso s kefirjem, banana.
Tinky Binky
18. jan 2013 9:08
Ovseni kosmiči,chia semena,malček otrobov,zalito s sirotko,naribano jabolko in malo orehov.
linolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Azijska solata s kozicami