19. mar 2011 8:20
Fernandoti po Miglinem receptu,
barbara9
19. mar 2011 8:20
Fernandoti po Miglinem receptu,
barbara9
19. mar 2011 8:24
Eno jabolko, en korenček, nekaj rozin in orehov, vse skupaj sesekljano v sekljalniku, prelito z žličko medu in čez nadrobljena dva polnozrnata piškota. Skute ni bilo doma, drugače tudi odlično paše v to kombinacijo. Zraven pa zeleni čaj z mlekom. Volkica
19. mar 2011 9:36
Na tešče cca 1 l tople vode. Čez pol ure pa kava z mlekom (brez sladkorja). Nato pa zajtrk.
Danes abc sirček na francoski štručki, sir dimljen. Otoci pa: en banano, en jogurt mareličen.
Pa dober tek.
mamka
19. mar 2011 10:03
Jogurt, jabolko in tri suhe fige Cinnamon Stick
19. mar 2011 12:09
Jejža je napisal/a: |
Kruh, ajvar in rezine sira. Pa še povrhu dve rezini slanine za dodaten okus :)
|
Ajvarja in sira pa še nisem kombinirala. Bom pa poskusila.
lp
cervus
19. mar 2011 12:27
Banana, skuta, trije orehi in pet mandljev ter pomarančni sok violy
19. mar 2011 13:03
violy je napisal/a: |
Banana, skuta, trije orehi in pet mandljev ter pomarančni sok violy |
19. mar 2011 14:00
Joj, eni pa res zeeelo zdravo jeste. Ste tako pridne,...Meni pa jogurti ali oreščki ali neke velike količine sadja zjutraj sploh ne dišijo. Dobro, jem tudi to, ker vem, da je zdravo, ampak če bi lahko bi jedla bolj take zajtrke kot mamamia.
Danes sem jedla kruh z namazom iz paprike, drugi kos je bil s topljenim sirom in zadnji z maslom. Zraven pa zeleni čaj z malo mleka. Pa možu sem ukradla 2 žlici navadnega jogurta.
Jelenckova
19. mar 2011 15:28
danicak je napisal/a: | ||
|
20. mar 2011 20:10
Petek: kos kruha z maslom in sirom
Sobota: domač smoothie (mango+banana+jagode+jabolko)
Nedelja: kos kruha s skutinim namazom (skuta+kisla smetana+sladka&huda paprika+mičkeno mlete kumine+drobno nasekljana čebula) in rukolo
Ponedeljek: domač smoothie (mango+banana+jabolko+jagode+mandarina)
PetyaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Piščančja juha s tortelini