3. maj 2012 16:34
MBrando, kaj ti je to LA CUCINA?
Vrana
3. maj 2012 16:34
MBrando, kaj ti je to LA CUCINA?
Vrana
3. maj 2012 16:47
Vrana je napisal/a: |
MBrando, kaj ti je to LA CUCINA? Podpora pri ljubezni do preproste hrane? Bodica? Pa še vejice spodaj malo uredi, dve ti manjkata
|
3. maj 2012 21:31
Knjiga...šund roman. Sila sila opolzki ;)
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
4. maj 2012 14:01
Kos kruha s skuto, sončnična semena, rdeča redkvica z vrta in ena banana.
gobica1402
4. maj 2012 20:08
Vroči kuskus za zajtrk
breskva
7. maj 2012 13:13
prosena kaša z jabolki in
NaturensGalleri
7. maj 2012 14:27
Granny smith, hruška, 2 mala kivija, pest oreščkov/semen, cimet, pest ovseno/rženih kosmičev, jogurt
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
7. maj 2012 14:57
nekaj žlic dodolov od včerajšnjega kosila (to so prekmurski "oženjeni žganci" torej kuhan krompir z belo moko, s svinjsko mastjo in v njej praženo čebulo - to zliješ po zmesi iz krompirja in moke; kako je to dobro ...)
mamamia
Mygrace
sporočila: 6506
7. maj 2012 15:09
Zajtrk pri nas danes:
1: voda, čokolada, kava, koprivin čaj, košček prepečenca z maslom in margolaninim đemom
2: voda, kava, ..., frtajla z ocvirki in čebulnim perjem, česnov kruh, mleko
3: bananin frape, par piškotkov Domačica
4: sendvič s sirom, salamo in kislo kumarico, metin čaj
A vi ste imeli žgance včeraj za kosilo, Mamamia? Se mi je zdelo, da je bila polenta..
Mygrace
7. maj 2012 20:44
Mygrace , meni tudi , he , he ..
manca51
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vanilijeve rolice
Poširane hruške