29. jan 2012 11:34
Aaa to je potem kot ena debela razkosana ajdova palacinka? Jami
www.mojalbum.com/naredilaana
29. jan 2012 11:34
Aaa to je potem kot ena debela razkosana ajdova palacinka? Jami
www.mojalbum.com/naredilaana
29. jan 2012 11:38
To je v bistvu kot klasični carski praženec, ampak res sesekljan!
Zimt
29. jan 2012 12:22
bannanna in Zimt: Jaaaaaaa, bom probal ja, da vidim ako smoren dobim :D
Torej prvo skuham pol pa lepo na kokosovem maslu zapečem. Pa da vidmo.
29. jan 2012 12:29
Aja. se to. Zakaj že pijemo BELO KAVO zraven ajdovih žgancev? Zaradi tradicije, zaradi baba vidla baba rekla, al zato ker v kombinaciji z ajdo se poveca zdravilne lastnosti? Veste kaj o tem?
MBrando
29. jan 2012 14:14
Bannanna: Sporihtal zadevico. Lepo naredil ajdove instant žgenke. Jih ohladil. Nato pa v teflonsko prvo nekaj kokosovega masla, pol pa lepo žgenke gor. Nato Pa, tako ko je rekel mister Zimt, lepo 10min na eni strani, po isto obratno.
Sledilo je tvoje priporočilo. Razkosal na male koščke. VOILA, dobil šmoren. NOROOOOOO...kaj lahko človek vse začara v kulinariki. LOVE IT!
Zraven pa sem si segrel veliko šalco PROJE z mlekom in lepo NOM NOM.
Naslednjič probam pa po originalu. Z ocvirki in čebulo...
P.S: Kaj vi si prelijete žgenke z kavo al jeste posebej, zraven pa šluk šluk?
29. jan 2012 14:23
MBrando, jaz jih kar v projo namočim, da so lepo sočni. Tako mi najbolj tekne. Pol pa, kar mi še proje ostane pa lepo počasi z andahtjo, šluk, šluk!
Balenka
29. jan 2012 14:52
KAK JE TO FAJN, ko imamo toliko možnosti. Jaz sem jih prvo kot smoren jedel (super ideja), pol pa se vrgel v projo, da sem videl kaj mi bolje ustreza :D
MBrando
31. jan 2012 8:48
Danes:
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Veseli tiramisu