21. avg 2011 8:56
Včeraj: lubenica
Danes: hruška, jabolko, grški jogurt, med
aby
21. avg 2011 8:56
Včeraj: lubenica
Danes: hruška, jabolko, grški jogurt, med
abymelcii
sporočila: 39
21. avg 2011 9:05
Pečena puranja prsa na polnozrnatem kruhu, navadni jogurt z dodanim cimetom, suhimi slivami, lanenimi semeni, ter jabolko. Črni čaj.
melcii
21. avg 2011 9:23
Mleko z žitno kavo,kruh namazan s putrom in marmelado,potem pa še
Milži
21. avg 2011 14:00
Danes je bil zajtrk mesni, kriva je pa vatrena, ker je včeraj spekla entolk dobre kremenateljne in pleskavice, pa za en velik tabor cigančetov.
Balenka
21. avg 2011 22:44
Moj zajtrk: 'kremasti' ovseni kosmiči z banano
Postopek:
3 žlice ovsenih kosmičev in 2-3 dcl mleka zmiksaš s paličnim mešalnikom. Postaviš v mikrovalovno za minuto in pol, medtem zmečkaš banano. Zmečkano banano dodaš kosmičem.
*Dodatki:
-cimet,
-kakav,
-kokos,...
sweet thing
22. avg 2011 7:56
Zmešan tofu s papriko in kefir.
Terman
22. avg 2011 9:56
Ovseni kosmiči in borovnice, prelite z jogurtom.
ela113
23. avg 2011 10:16
Umešana jajca s peteršiljem in parmezanom, korenček z namazom iz paprike. Za pijačo pa proja.
Terman
23. avg 2011 10:51
Proja - pijača? A lahko vprašam kaj je to za ena? Ker doslej sem kot projo poznala eno pečeno jed iz koruznega zdroba.
Jaz sem pa danes zajtrkovala bel kruh z maslom z grobo morsko soljo (kako je to dobro...), je bilo premalo pa sem dodala še pol žemlje s pršutom. No, pa skodelica nesice, jasno, z dvema žlicama sladkorja. Pol pa čiščenje stanovanja, da skurim kalorije...
mamamia
mamamia
23. avg 2011 10:54
Proja piše na eni od teh kav - Franck, Kneipp itd.
ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Pustne miške