27. feb 2022 9:31
Sporočilo je spremenil(a) mafita dne 27. feb 2022 09:34
27. feb 2022 9:31
Sporočilo je spremenil(a) mafita dne 27. feb 2022 09:34
28. nov 2022 10:07
Zajtrk: kava, kot običajno
Malica v službi: ovsena palačinka, domači sadni jogurt (okus pečeno jabolko)
*Palačinka: ovseni kosmiči namočeni v vodi, malo mleka, 1 stepeno jajce, rozine namočene v rumu, ščep soli, žlička medu, pečeno v ponvici na olivnem olju, na vsaki strani 5 minut (pride malce debelejša)
29. nov 2022 8:43
Zajtrk: črna kava, masleni rogljiček iz Mlinarja
Malica: domač kruh, namazan z margarino becel in kekec pašteto, malo sveže paprike; grški jogurt z pikico ovsenih kosmičev in prelito z domačim sadnim jogurtom (pečeno jabolko)
30. nov 2022 10:07
Zajtrk: kos toasta namazan z Nutoko , actimel napitek ingver-cimet-kurkuma, črna kava
Malica: sardine z limono na endiviji, sirova štručka, navadni jogurt
9. mar 2023 10:45
Pozdravljen logisonic!
To je kar konkreten zajtrk ( 4 jajca, fižol ).
Jaz danes za zajtrk sadje - banana in kiwi.
12. mar 2023 23:12
Mehko kuhano jajce, rezina kruha narezana na paličice, zeleni čaj z mlekom.
Malica - čičerikini vaflji z zelenjavnim sirnim namazom, kava z mlekom.
15. mar 2023 11:21
Moja jutranja penzionistična klasika: kava (instant, brez mleka in sladkorja), sendvič - namaz gorčica s čebulo (perfektna stvar vam rečem, lepo gre tudi s hrenovkami, dobi se v Sparu, od Kremserja), včasih kajmak, pašteta, majoneza. Potem pa kos pršuta, kulena, poli posebne, kuhane šunke ... kar je pri roki. Pa sveža žemljica ali kajzerica, mož mi jih prinese zjutraj, preden gre v službo. In kavo pijem in jem sendvič ali dva ob listanju časopisa, brez tega ne gre.
Penzija je res lepa reč.
5. jul 2023 8:52
Po brodolomu je tudi moja ladja koncno priplula v vode Kulslo
Zajtrk, vsak dan ze tri leta isti.
Ovseni kosmici, tekoci jogurt, bucna semena, tri suha dateljna.
5. jul 2023 11:03
OOOOOOOOOO, draga Amelia, kako sem pa jaz tebe vesela, ne moreš verjeti, močno, močno, močno te , lepo pozdravljena zopet med nami, res te dolgo ni bilo. Prosim, napiši mi kaj na moj gmail.
4. dec 2023 20:51
jaz pa imam najrajši za zajtrk kavico z mlekom in sendvič kekse katere namakam v kavi po tem pa ena dobra čik pavza
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Zelenjavna mineštra