14. sep 2014 12:48
Moja najljubša kava je močna, z mlekom in brez sladkorja, v pollitrski skodelici.
Sicer pa sem glede prehranjevanja precej neredoljubna, če se lahko tako izrazim. Pa vem, da ni zdravo.
Lp od R.
14. sep 2014 12:48
Moja najljubša kava je močna, z mlekom in brez sladkorja, v pollitrski skodelici.
Sicer pa sem glede prehranjevanja precej neredoljubna, če se lahko tako izrazim. Pa vem, da ni zdravo.
Lp od R.
14. sep 2014 14:09
Domači brezglutenski in brezkvasni kruh, malo masla brez laktoze, Barcaffe za lepši dan.
Tinky Binky
16. sep 2014 7:43
Lahkoten zajtrk na Tinju
Mamamia:
TO PA TOOOOOOOO . Popolnoma se strinjam s tvojim drugim delom zapisa!!! Ostanki meseka od prejšnega dne!!! O TI MATER,TI
Hladna pečenka, želirana mast, groba morska sol...HEAVEN. Zraven pa popečen jajček z razlezenim zapečenim rumenjakom, na katerega pol to mažeš!!! No, za tiste kateri jeste kruh, seveda KRUH pod muss.
NJAAAAAAM....
Mmm perutničke...ali pa krača...ajajaj
17. sep 2014 6:35
Nekaj na easy...
Krpičke z zeljem + frikadela + domači ocFirki. Totalni PALEO way!!
25. sep 2014 7:26
Bo...za nekaj časa
Cvetačni pire z goro ocFirkov + bedrača + zelenjavno gorčična omaka!
25. sep 2014 18:29
Sadno-zelenjavni smuti, sadje. Vsak dan.
8. okt 2014 6:42
Smo odprli sezono
Tokrat PRVA PEČENICA te sezone + prilogička in moja PRVA RDEČA PESA jesenske sezone.
Za angelčke!
8. okt 2014 10:09
Najprej kozarec svežega soka, potem nescafe.
Zdaj pa naravni jogurt in domača jagodna marmelada...
Jaz zjutraj nimam posebnega apetita......Običajno okoli 11-12 še kako sadje.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
16. okt 2014 11:12
Danes pa poseben zajtrk- leša z inčuni, kruh. Vse za zdravje.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
16. okt 2014 11:58
Trixi, včeraj sem mislila, da se ti je zatipkalo, pa si danes spet napisala leša. A pri vas tako rečete leči, ali je kakšna druga stvar?
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Hoppy brioš