5. feb 2014 12:33
Pri meni je bilo danes: chia semena,pa riževo mleko,banana,jabolko,prosena kaša(zmleta),mal cimeta,ingverja-to vse zmešano,pa pustila sem stat 15 minut,pa še zeleni čajček.Sita skus do zdajle.
nataska2
5. feb 2014 12:33
Pri meni je bilo danes: chia semena,pa riževo mleko,banana,jabolko,prosena kaša(zmleta),mal cimeta,ingverja-to vse zmešano,pa pustila sem stat 15 minut,pa še zeleni čajček.Sita skus do zdajle.
nataska2
5. feb 2014 15:22
Danes zajtrk: Včeraj zvečer zmiksan ribji namaz, (do zjutraj so se okusi rano prav pomešali), sveže pečen polnozrnat kruh, bela kava
Katrca11
8. feb 2014 16:16
pohan sir, majoneza, kruh
majaos
9. feb 2014 11:12
Včeraj: četrt melone, banana in kava z mlekom.
Cinnamon Stick
9. feb 2014 11:14
Najprej toast s šunko in sirom pa z nekim finim irskim maslom, potem pa je mož prinesel iz trgovine sveže ocvrtega celega piščanca pa smo malo nadgradili zajtrk ... Meni tekte, fino pohano takole na hitro, dpoldan ...
mamamia
9. feb 2014 12:44
Mamamia, zelo bogat zajtrk! Najbrž boste kosilo kar preskočili...
Moji dve hčerki sta tudi danes obilno zajtrkovali in sicer sta si naredili namaz iz 2 velikih tun po mojem receptu in pojedli pol štruce kruha, medtem ko smo ostali trije jedli maslo, jagodni džem.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
9. feb 2014 16:43
Trixi je napisal/a: |
Mamamia, zelo bogat zajtrk! Najbrž boste kosilo kar preskočili... Moji dve hčerki sta tudi danes obilno zajtrkovali in sicer sta si naredili namaz iz 2 velikih tun po mojem receptu in pojedli pol štruce kruha, medtem ko smo ostali trije jedli maslo, jagodni džem.
|
Ma kaki prskok, trixi, ni šans ... Smo vsak po en steak pojedli, pa malo praženega in pečenega krompirja zraven, solatka, kozarček vina ... zdaj pač lenuharimo, po tem dežju ni, da bi človek zunaj hodil ...
mamamia
10. feb 2014 7:32
mamamia je napisal/a: |
Najprej toast s šunko in sirom pa z nekim finim irskim maslom, potem pa je mož prinesel iz trgovine sveže ocvrtega celega piščanca pa smo malo nadgradili zajtrk ... Meni tekte, fino pohano takole na hitro, dpoldan ...
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
10. feb 2014 13:17
Zjutraj mi zelo prija sadje, tudi v mrzlih mesecih, zato danes zopet: jabolko, mandarina, par suhih sliv in indijskih oreščkov. Pa še kamilični in alpski čaj.
Cinnamon Stick
16. feb 2014 18:57
Danes: mlečni ovseni kosmiči
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto