20. apr 2013 5:51
Malo v duhu teme, malo off-topic, malo razmišljanja...Ni volje, da takšne malenkosti delim po vseh TEMAH in vam grenim življenje. Brando itak samo bedarije piše...
Včeraj:
Stoletni Kruh
Jajce - Trdo Kuhano,
Sardine V Rastlinskem Olju (olje odlil, pojedel polovičko- raje ostajam pri tuni. Ostalo dobila draga ONI; mama)
Tetka skuta (le za brke omastit, na popečenem krajcu. KRAJCI SO NAJJJJJJJJJBOLJŠI in zaslužijo NAAAAAAJBOLJŠE
Gorčica
French Butter With Sea Salt Flakes
Kisle Kumarice
Rumena/zelena/rdeča paprika
ljuta suha paprika
Kislo mljek
surov regrat za po vrhu
groba sol/poper
Danes:
Klasika z špricem TETKE SKUTE direkto med sadje (MUAAAAAAAAAA....to se kar cedi pod pasom. Tak je bilo noro. Že dolgo dolgo, nisem dodal skute meda sadje. Raje imam vsako hranilo v svoji šalčki) plus končno nova svežina v bowli. MANGOOOOOOOO. Danes skočim še po enega. KAK JE PA TO DOBRO. Vsake toliko časa ga zmažem kot se šika. Okus/struktura/vonjave....
Frištik zmazan, pa še to ga je ostalo! Anyone? Majkemi, včasih pojedel 2x količino današnje sklede, pa sem bil še lačen :D.
Ampak če grlo boli, če se pljuč"k"a čistijo in imaš vročino ter brbončice skurjene od vseh zdravil, ti za užitek ostane bore malo :/
(OFF: Nič ne de...Sunny and hot vikend pred nami. Izkoristite ga na MAX, kajti jaz ga bom.
2 DNI PRIJATELJEV, VABIL NA KOSILO, FILMOV in KNJIŽNIH ter ČVEKALNIH PROJETKOV.
Jutri pa se te nah nekaj peče a ne. Tako da, čajanka definitivno bo, mešanica SEKVE in FRANKIČKE je tudi že perajt (včeraj slastna žitna kava + muscavado sladkor + skutino domače pecivo. V roku 20min. sem že dremal :D)
Danes ponovim. Samo da z ČOKO-JAGO. proteini, domačo skuto, zamrznjenimi gozd.sadeži in nekaj malega svežim sadjem.
PA DOBRO JUTROOOOOOOOOOO)
JUTRI:
Ostajam na klasiki. Tetko skuto lovi svežina za rep. Do naslednjega tedna sem se ji zavestno in NEIZMERNO TEŽKO odpovedal (še sedaj imam cmok v grlu in tresoče roke. Dobro, nekaj je povezano z mojim totalnim kolapsom telesa, prehladom, padcem kapacitete pljuč na volumena starčka od 110 let, a v večini zaradi skute :D)
Aja, kosmiči potopljeni v pinjenec včeraj zvečer. Danes je žlica stala, volumen pa takšen, kot da bi polnil tovorno zračnico.
Za en teden prehod na BOHINJSKO albuminsko SKUTO. So jo končno dobili pri sosedu .
Je pa sladka oz. nevtralna ter še bolj polna beljakovin, saj je delana iz sirotke .
Seveda TETKE ne ZAPUSTIM!!!, a iščem vrednega, da jo nadomesti v primeru, da se kdaj ne bo dalo dobiti droge oz. da bodo kravice lene in bodo raje ajale, kot da dajo mleko