19. feb 2013 19:08
Prosena kaša, zalita z malo mleka + mleta prosena kaša + malo kuhanega masla + laneno seme + sol. Dobro in prijetno za jutranji želodec.
19. feb 2013 19:08
Prosena kaša, zalita z malo mleka + mleta prosena kaša + malo kuhanega masla + laneno seme + sol. Dobro in prijetno za jutranji želodec.
20. feb 2013 19:24
Kajzerica s pršutom, že tri dni zapored. Ker je pršut tako zelo dooobbbeeeerrr....
mamamia
20. feb 2013 19:36
mamamia je napisal/a: |
Kajzerica s pršutom, že tri dni zapored. Ker je pršut tako zelo dooobbbeeeerrr....
|
21. feb 2013 0:21
Tinky Binky je napisal/a: |
@Petrca_5: Sem ugotovila, da mi mleta ni všeč, preveč škripa pod zobmi, kot bi jedla pesek. Zato kar celo namočim v kefir za par minut in se jo da čisto lepo pojesti.
|
Se da proseno kašo jest surovo, nekuhano? To mi je pa novo. Kako si jo pripravite? "Par minut" namakanja v tekočini je dovolj? Morem probat :)
Lp
Eleanor
21. feb 2013 3:39
MBrando je napisal/a: | ||
NAJBOLJŠI!!!! Kateri je tvoja izbira? Delikatesni KRAŠKI ali kakšen izmed LA BELLA ITALIA
|
kakršenkoli že...vsaj najedla se je tko kot se zagre, ker tale ptičja hrana, pri ostalih napisanih zajtrkih, z vsem dolžnim spoštovanjem, sem mislila da je to za v pomoč ptičkam ki so prezimile tu...ampak za ljudi...pa res ni za nikamor, kaj šele za zajtrk.
Vesna555
21. feb 2013 8:21
Vesna555 je napisal/a: | ||||
kakršenkoli že...vsaj najedla se je tko kot se zagre, ker tale ptičja hrana, pri ostalih napisanih zajtrkih, z vsem dolžnim spoštovanjem, sem mislila da je to za v pomoč ptičkam ki so prezimile tu...ampak za ljudi...pa res ni za nikamor, kaj šele za zajtrk.
|
24. feb 2013 11:32
Včeraj topli cimetovi scones z domačo pomarančno marmelado, zraven kapučino.
Danes ovseni kosmiči z riževim mlekom in naribanim jabolkom.
aby
24. feb 2013 13:07
Skuta razredčena z mlekom in primešanimi ovsenimi kosmiči in suhimi hruškami...skratka ptičja hrana
polarbear
25. feb 2013 8:39
Podobno kot zadnji mesec. Enostavno se ne nasitim. Ne vem kaj mi je
Ampak obljubim da, tekom tega tedna, en dan zajtrkujem nekaj drugega. Se bom potrudil
25. feb 2013 10:52
Včeraj napitek iz banane, borovnic in jogurta, domač ržen kruh z maslom in medom,
danes: počasi, dopustniško: PZ popečeni kruhki z maslom in domačo marmelado, pa seveda velika
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Pesto palačinke