26. apr 2012 8:06
Danes:
Kostanjeva marmelada, med ostalim.
ežoj
26. apr 2012 8:06
Danes:
Kostanjeva marmelada, med ostalim.
ežoj
26. apr 2012 8:27
KOsmiči s sadjem in jogurtom...kava...
Kake lepe srčkaste tabletke ima Ežoj
Bojanca
26. apr 2012 12:48
Ah Bojanca, tabletke niso moje, to povsod puščajo tablete za kontracepcijo, pa skos govorim.......... pa čist nobene se nič ne prime .
ežoj
26. apr 2012 13:30
Ah, brat ežoj... dokler (si) puščajo tabletke, se ni za sekirat, za bat se je le tiste, ki ti navskrevš prešpika zalogo kondomov... :)))) lp, proxima
26. apr 2012 16:48
Kakor vem, so to tablete za srce, moj fotr jih ima. Kontracepcijske so bolj urejene, ker je vsaka tableta označena z dnevom, na tej tablici jih je pa še preveč.
Danes za zajtrk: polnozrnat kruh z manj mastnim sirom, zmiksana banana s skuto in pa seveda kava z mlekom in stevio.
Jutica
29. apr 2012 9:58
Danes namaz iz skute in kisle smetane, s kalčki vodne kreše in redkvice.
aby
2. maj 2012 14:30
Za dobro jutro palačinke z Nutello, karamelom in smetano :) Povabljena k
barbara
2. maj 2012 14:47
Ovseno/rženi kosmiči, Crispy flakes in napihnjen riž (vse skupaj 70g) kuhano na vodi in posipano z presnim kakavom. Noter pa vmešana bučna semena, sončnična semena, lanena mleta semena, 1 pomaranča, 2 kivija, 1 jabolka, prelito z malo domačega mleka.
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
2. maj 2012 18:10
Najprej kava z veliko smetane, malce kasneje pa domači kefir-kakšne 4 dl - pa ogromen kos domačega kruha Jutri verjetno jajčka na oko - z vse črno popra in kruhom - kefir, najprej pa seveda kava Vrana
3. maj 2012 16:21
mamamia: PRELEPO!!! Kot madam iz LA CUCINA. PERFEKT.
Danes: Moj domač pirin kruh z orehi, gravilovičko, belo čebulo, kislimi kumarcami. Zraven narezan paradižnik, redkvice, zelena paprika.
Jutri: 2 kosa domačega kruha z orehi, franc. slano maslo, med ter domače vrelo mleko.
Pol pa dohtar...jaooo
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Ajdov kruh z orehi