9. mar 2011 10:59
Kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka.
Domač jogurt, domač kruh in malo (nedomačega) namaza, zraven zeliščni čaj.
peter
9. mar 2011 10:59
Kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka.
Domač jogurt, domač kruh in malo (nedomačega) namaza, zraven zeliščni čaj.
peter
9. mar 2011 11:09
Danes: rezina kruha z mlečnim namazom z dodatkom sončičnih semen, zelišči in omega 3, ( MU vita), kozarec pomarančnega soka, nescafe
9. mar 2011 19:33
Ful dobra tema, sem dobila nekaj idej :) Čeprav sem ful omejena in tudi zajtrka trenutno ne jem, ker nimam kje - ampak vsaj probam pojest kako žitno rezino, Corny npr. in kak jogurt ali skodelico mleka. Za večerjo bom jedla opečen taost s tuno in light sirčkom, sem videla eno slikco na portalu in se mi je zluštalo... xxs
13. mar 2011 11:48
Po dolgem času si je naša družina zaželela ajdove žgance in belo kavo.
Balenka
13. mar 2011 12:34
Kruh, piščančja pašteta in pomarančni sok ter kava. violy
13. mar 2011 12:37
Navadni jogurt,laneno seme,jabolko in nakaljena pšenica. Zmešano skupaj. linolina
13. mar 2011 14:03
Zajtrk: svež mesni burek z jogurtom (ga šla sama kupit, jutranji sprehod), na vrh skodela neskave ...
mamamia
mamamia
13. mar 2011 14:40
Že 2 leti isto- jabolko, navaden jogurt, koruzni kosmiči, suhe slive, rozine in bela kava :) blossom
13. mar 2011 14:57
Jajca na oko s sirom,kruh ,skodelica mleka. Milži
13. mar 2011 17:25
Ovseni kosmiči in otrobi, skuta, laneno seme in naribano jabolko. Načeloma vedno istoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Rezanci Barilla s slanino in gobami