26. jun 2013 8:32
Kos kruha iz mešane moke z margarino in jelenovo salamo, zeleni čaj.
Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.
26. jun 2013 8:32
Kos kruha iz mešane moke z margarino in jelenovo salamo, zeleni čaj.
Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.
26. jun 2013 10:02
JanisJoplin je napisal/a: |
Najin včerajšnji praznični zajtrk:
|
26. jun 2013 13:11
MBrando je napisal/a: | ||
nom nom,. Slovenskega naroda HČERKA, . Je pa vse MUAAAAČO SIMPATIČNO Samo, samo JJ, ob takšni kvaliteti, pa moje učke zagledajo BRAVO SOK V TETRAPAKU!!!! Ja kaj je sedaj to? A ni bolje svežih pomaranč iztisnit, dodat Radensko in meto + 2 kocki ledu? Cinnamon Stick: Immer wieder . SKUTA üBER ALLES! Pri meni klasika v podobi sklede: SADJA; jagode, kiršne, nektarine,breskve,lubenica,đabuka,presni kakav, oreščki in semenke + OGROMNO CIMETA skledica MEŠANICE TETKE SKUTE in ALB.BOHINJSKE SKUTE z popraženim sezamom + različnimi oreščki skledica namočenih OVSENO/RŽENIH kosmičev z jogurtom ()
|
Ta sok je bil pri roki. Če bi pa kaj domačega, bi pa vsekakor bezgov sirup, ki sem ga naredila pred dvema tednoma
JJ
27. jun 2013 11:08
skuta z medom in breskvami, ovsena kaša
mali kuhar
28. jun 2013 10:58
Smoothie: čez noč namočeni pirini kosmiči, chia in lanena semena, skodelica borovnic in pol velike banane, odlično je bilo in ravno prav sladko.
Cinnamon Stick
28. jun 2013 18:32
Banana, breskva, pa par wasa ploščic s čičerkinim namazom :D
Magnesium
29. jun 2013 5:40
Klasika a tokrat z oatmeal-om oz OVSENO KAŠO in BOHINJSKO ALB. SKUTO
(Zevsova omiljena zadeva, takoj za tisto perfektno grudasto,suho in nevtralno TETKO SKUTO. Jutri, preden odrinemo na izlet za PAPIJEV RD pa dobim še 3/4kilce slednje. Držite pesti da bo ALBUMINSKO. Sem kar par tel.klicev "obdeloval" gospo da bi se spravila narediti omiljeno zadevo. Če pa to sporihta, pa NE POTREBUJEM a ma RES nič več. Pol sem do konca življenja samo še v velikem oblaku in ter !!!!)
29. jun 2013 9:50
Danes:
ežoj
29. jun 2013 23:30
Kaj pa je to ocvrto? So morda langoši? Uf uf uf, pa brez tablet tud ne gre. Pri meni tud ne! Kaj pa čmo!
Balenka
30. jun 2013 6:02
Podobno kot včeraj, s tem da sem tokrat naredil PORRIDGE v mikrovalki + vanilijeva aroma + cimet. Ko pa se je ohladil pa faaajn jogurta čez.
Hmm,hmm, skoraj da so langoši ja. Prvo sem sicer takoj pomislil na JABOLKE V SRAJČKI, a glede na "konstitucijo" :D, se ne bi izšlo hihi
Tablete ja...pri meni tudi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom